ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Βόμβα«: Αργυρός – Νίκα έκαναν κρυφά το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και δεν το έμαθε κανείς

Χορηγούμενο

«Βόμβα«: Αργυρός – Νίκα έκαναν κρυφά το επόμενο βήμα στη σχέση τους – Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και δεν το έμαθε κανείς

«Βόμβα«: Αργυρός – Νίκα έκαναν κρυφά το επόμενο βήμα στη σχέση τους… Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα φαίνεται να διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής τους, καθώς σύντομα θα υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί. Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η σύντροφός του, οι οποίοι διατηρούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ετοιμάζονται να γίνουν γονείς ενός αγοριού. Παρά το γεγονός ότι η 25χρονη Αλεξάνδρα βρίσκεται στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, το ζευγάρι έχει επιλέξει να μην σχολιάσει δημόσια το ευτυχές γεγονός, παραμένοντας διακριτικοί όπως πάντα στη σχέση τους.

Όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα σημαντικό βήμα στη σχέση του, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης. Παρόλο που πολλοί ίσως περίμεναν να ακολουθήσει άμεσα κάποιος γάμος, είτε θρησκευτικός είτε πολιτικός, αυτό δεν φαίνεται να βρίσκεται ακόμα στα άμεσα σχέδιά τους.

Χορηγούμενο

Κωνσταντίνος Αργυρός: Σείστηκε ο Καναδάς με το «Αθήνα Μου» και τα κλεμμένα Γλυπτά του Παρθενώνα

Η απόφασή τους να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης επιβεβαιώνει τη δέσμευσή τους, ενώ τους επιτρέπει να επικεντρωθούν στην αναμονή του πρώτου τους παιδιού, που αναμένεται να έρθει στον κόσμο στα τέλη Νοεμβρίου. Οι δύο τους έχουν επιλέξει να διατηρούν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρά το αυξημένο ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης.

Η σχέση τους δείχνει να είναι γεμάτη αγάπη και σταθερότητα, ενώ το επόμενο κεφάλαιο που ανοίγεται με τον ερχομό του παιδιού τους αναμένεται να φέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά στη ζωή τους. Οι θαυμαστές του Κωνσταντίνου Αργυρού και οι φίλοι του ζευγαριού παρακολουθούν με ενδιαφέρον την εξέλιξη της προσωπικής τους ζωής, καθώς η ευτυχία τους ολοένα και μεγαλώνει με την προοπτική της γέννησης του γιου τους.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button