ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Chryssalis»: Ποιός και πόσο αγόρασε την πρώτη χλιδάτη κατοικία στη Βουλιαγμένη;

Ο χορός εκατομμυρίων και οι εικόνες που κόβουν την ανάσα από το εσωτερικό

Χορηγούμενο

«Chryssalis»: Ποιός και πόσο αγόρασε την πρώτη χλιδάτη κατοικία στη Βουλιαγμένη; Ο χορός εκατομμυρίων και οι εικόνες που κόβουν την ανάσα από το εσωτερικό

«Chryssalis»: Ποιός και πόσο αγόρασε την πρώτη χλιδάτη κατοικία στη Βουλιαγμένη; Στη Βουλιαγμένη, μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές των νοτίων προαστίων, πραγματοποιείται αυτή την περίοδο μία από τις μεγαλύτερες αγοραπωλησίες πολυτελών κατοικιών, επιβεβαιώνοντας τη συνεχιζόμενη ζήτηση για ακίνητα υψηλών προδιαγραφών. Συγκεκριμένα, μία από τις τέσσερις υπερπολυτελείς κατοικίες του οικιστικού συγκροτήματος “Chryssalis”, με το χαρακτηριστικό σχήμα πεταλούδας, πουλήθηκε για 4,75 εκατομμύρια ευρώ μέσω της εταιρείας Engel & Völkers. Η αγορά έγινε από διεθνή αγοραστή, προερχόμενο από τον χώρο του αθλητισμού.

«Chryssalis» (COURTESY OF STUDIO 314)
«Chryssalis»: Μαγευτική βεράντα για απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση (COURTESY OF STUDIO 314)

Το συγκρότημα “Chryssalis” και τα υπερπολυτελή μυστικά του

Το συγκρότημα “Chryssalis”, που σχεδιάστηκε από το 314 architecture studio του Παύλου Χατζηαγγελίδη, περιλαμβάνει τέσσερις πολυτελείς κατοικίες, δύο από τις οποίες κοστολογούνται στα 4,75 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι άλλες δύο έχουν τιμή 6,5 εκατομμύρια ευρώ. Η κατασκευή του συγκροτήματος έχει ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2026. Η Engel & Völkers έχει ήδη αναλάβει την προώθηση και της δεύτερης πιο ακριβής κατοικίας του συγκροτήματος.

Χορηγούμενο
«Chryssalis»: Μαγευτική βεράντα για απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση (COURTESY OF STUDIO 314)
«Chryssalis»: Εικόνες που μαγεύουν από τις υπερπολυτελείς κατοικίες (COURTESY OF STUDIO 314)

Η πώληση αυτή, αν και έγινε από τα σχέδια, αποτελεί ένδειξη της αυξημένης ζήτησης για πολυτελή ακίνητα στα Νοτ. Προάστια της Αθήνας, από πελάτες υψηλών εισοδημάτων που αναζητούν κατοικίες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και υψηλές προδιαγραφές. Παράλληλα, υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον για τις υπόλοιπες κατοικίες του συγκροτήματος.

«Chryssalis»: Κρεβατοκάμαρα που ξεπερνά τα όρια των αισθήσεων (COURTESY OF STUDIO 314)
«Chryssalis»: Τραπεζαρία με ασυναγώνιστη αισθητική (COURTESY OF STUDIO 314)

Το “Chryssalis” ξεχωρίζει για τον καινοτόμο σχεδιασμό του, εμπνευσμένο από τη μορφή και την κίνηση μιας πεταλούδας. Τα φτερά της πεταλούδας σχηματίζουν εξώστες και σκιάστρα, ενώ η διαφάνεια του… U-glass επιτρέπει τη μέγιστη εισροή φυσικού φωτός, προσφέροντας ταυτόχρονα ιδιωτικότητα. Ο εξωτερικός χώρος του συγκροτήματος περιλαμβάνει τεχνητές λίμνες και πισίνες που αντικατοπτρίζουν το σχήμα της πεταλούδας… Προσφέροντας μάλιστα ένα αίσθημα ηρεμίας και απομόνωσης.

«Chryssalis»: Χλιδή και πολυτέλεια πέρα από κάθε φαντασία (COURTESY OF STUDIO 314)

Δείτε επίσης – «Πόλεμος» γιγάντων στο Ελληνικό: Ποιοι έχουν «αρπάξει» τα «φιλέτα»;

Χορηγούμενο

Οι κατοικίες διαθέτουν επίσης εξωτερικά μπαλκόνια με τζακούζι και θέα στη θάλασσα. Τα υπόγεια μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις ανάγκες των ιδιοκτητών… Προσφέροντας μάλιστα τη δυνατότητα για εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, σάουνα και home cinema.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button