ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Σοφιάνα Αβραμάκη μπήκε ανάμεσα σε ζευγάρι και πήρε εκδίκηση

Τα ερωτικά της, οι απιστίες και οι «πικάντικες» αποκαλύψεις

Χορηγούμενο

Η Σοφιάνα Αβραμάκη μπήκε ανάμεσα σε ζευγάρι και πήρε εκδίκηση… Τα ερωτικά της, οι απιστίες και οι «πικάντικες» αποκαλύψεις

Η Σοφιάνα Αβραμάκη μπήκε ανάμεσα σε ζευγάρι και πήρε εκδίκηση… Η Σοφιάνα Αβραμάκη παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη και μίλησε για τις εντυπώσεις της από την εμπειρία της στο Βερολίνο, όπου παρακολούθησε από κοντά το Final Four της Euroleague και είδε τον Παναθηναϊκό να κατακτά το τρόπαιο.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Τσάι με Λεμόνι», η Σοφιάνα μοιράστηκε την ενθουσιασμένη της διάθεση, δηλώνοντας ότι η εμπειρία στο Βερολίνο ήταν η δεύτερη πιο αξέχαστη μετά το Survivor, το οποίο έχει ζήσει. «Ήταν καταπληκτικά. Δεν μπορώ να το περιγράψω πιο ευγενικά. Από τα Χριστούγεννα και μετά, πίστευα ότι αυτή θα είναι η χρονιά του Παναθηναϊκού. Είμαι σίγουρη ότι η ομάδα θα συνεχίσει να τα πηγαίνει πολύ καλά και θα καταφέρει να προκριθεί και φέτος στο Final Four», ανέφερε με έντονο ενθουσιασμό.

Χορηγούμενο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofiana Avramaki (@sofiana.avr)

Χορηγούμενο

Η Σοφιάνα δεν περιορίστηκε μόνο στα αθλητικά θέματα. Στη συνέχεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε και στη προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας πτυχές από τις ερωτικές της σχέσεις. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με έχουν απατήσει σε όλες μου τις σχέσεις». Ωστόσο, παραδέχθηκε και ότι η ίδια υπήρξε τρίτο πρόσωπο σε μια άλλη σχέση, τονίζοντας πως η έλξη που ένιωσε για τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν πολύ ισχυρή. «Το έκανα επειδή τον είδα και πραγματικά με συνεπήρε», εξήγησε, αναδεικνύοντας μια πιο ανθρώπινη και ευάλωτη πλευρά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Χορηγούμενο

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofiana Avramaki (@sofiana.avr)

Αυτές οι αποκαλύψεις δείχνουν ότι η Σοφιάνα Αβραμάκη δεν διστάζει να μοιραστεί τις εμπειρίες της, είτε πρόκειται για την καριέρα της στον αθλητισμό είτε για τις προσωπικές της σχέσεις. Η ειλικρίνειά της σε συνδυασμό με την αυτογνωσία που φαίνεται να έχει, την καθιστά μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα στον δημόσιο βίο, και σίγουρα προσφέρει τροφή για σκέψη και συζήτηση στους θαυμαστές και το κοινό της.

Τι αποκάλυψε στο «Τσάι με Λεμόνι»;

«Η εμπειρία στο Βερολίνο ήταν η δεύτερη καλύτερη εμπειρία μετά το Survivor που έχω ζήσει στη ζωή μου. Ήταν κ…λα. Δεν μπορώ να το πω πιο κομψά. Από τα Χριστούγεννα και μετά έλεγα φέτος είναι η χρονιά του Παναθηναϊκού. Και πιστεύω ότι πάλι θα πάει πολύ καλά ο Παναθηναϊκός. Σίγουρα θα πάει και φέτος στο Final Four.»

Χορηγούμενο

Στη συνέχεια της συνέντευξης όμως αναφέρθηκε και στα ερωτικά της, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Με έχουν απατήσει σε όλες τις σχέσεις μου», ωστόσο και η ίδια παραδέχθηκε πως ήταν τρίτο πρόσωπο σε σχέση άλλου και το έκανε επειδή τον… είδε και έπαθε!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, αναλυτικά, όλες τις «πικάντικες» αποκαλύψεις που έκανε η εντυπωσιακή Σοφιάνα


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button