ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιάννης Πλούταρχος: Τα χυδαία μηνύματα της εμμονικής θαυμάστριας

Το καραούλι έξω από το σπίτι του τραγουδιστή, η μήνυση και η συγγνώμη

Χορηγούμενο

Γιάννης Πλούταρχος: Τα χυδαία μηνύματα της εμμονικής θαυμάστριας – Το καραούλι έξω από το σπίτι του τραγουδιστή, η μήνυση και η συγγνώμη

Γιάννης Πλούταρχος: Τα χυδαία μηνύματα της εμμονικής θαυμάστριας… Ο Γιάννης Πλούταρχος βρέθηκε αναγκασμένος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, λόγω της περίπτωσης μιας εμμονικής θαυμάστριάς του, η οποία φαίνεται ότι είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Ως αποτέλεσμα, κατέθεσε μήνυση εναντίον της.

Τα τελευταία χρόνια, ο δημοφιλής καλλιτέχνης προσπαθούσε να ανακαλύψει την ταυτότητα της γυναίκας που κρυβόταν πίσω από τα απανωτά μηνύματα και τα ερωτικά ραβασάκια που έβρισκε έξω από το σπίτι του. Όταν τελικά έμαθε ποια ήταν, αποφάσισε να προχωρήσει νομικά, υποβάλλοντας μήνυση. Ο Γιάννης Πλούταρχος τονίζει ότι δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα στην 47χρονη «stalker» του, η οποία φαίνεται να παρακολουθούσε τις κινήσεις του, περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για να πλησιάσει το σπίτι του και να του αφήσει σημειώματα συνοδευόμενα από καραμελίτσες.

Χορηγούμενο

Η 47χρονη κατηγορείται για παραβίαση οικιακής ειρήνης, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση τρόμου στον 53χρονο καλλιτέχνη μέσω της συνεχούς παρακολούθησης. Φαίνεται ότι είχε γίνει μια μόνιμη σκιά του, παρακολουθώντας τον χειμώνα και καλοκαίρι, χωρίς εκείνος να αντιλαμβάνεται αρχικά την κατάσταση.

Χαμός με τον Γιάννη Πλούταρχο: Στη φόρα ο κρυφός έρωτας με γνωστή ηθοποιό!

Η «άτυχη συγκυρία»

Σύμφωνα με άλλες πηγές, η ταυτότητά της αποκαλύφθηκε όταν βρέθηκε γενετικό υλικό της σε ένα από τα ερωτικά σημειώματα, στο οποίο είχε γράψει: «Θέλω να κάνουμε έρωτα»! Η Μαρία Παπαδοπούλου, σχολιάζοντας την ακατάλληλη παρενόχληση που υπέστη ο σύζυγός της, επισήμανε ότι η κατάσταση είχε ξεφύγει, καθώς διαρκούσε για χρόνια. Σε δηλώσεις της στην «Espresso», η δικηγόρος της κατηγορούμενης, Πωλίνα Βέλτση, δήλωσε ότι η πελάτισσά της έχει ειλικρινά μετανιώσει για τις ενέργειές της και ότι δεν είχε πρόθεση να βλάψει το «καλύτερο παιδί» της ελληνικής μουσικής σκηνής, τονίζοντας ωστόσο ότι η 47χρονη δεν παρενοχλούσε τον τραγουδιστή με συνεχείς «επιθέσεις» αγάπης.

Χορηγούμενο
Το πρωτοσέλιδο της Espresso

Επιπλέον, η δικηγόρος ανέφερε ότι η κατηγορούμενη έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της εδώ και 18 μήνες και ότι ο τωρινός της σύντροφος την υποστηρίζει.

«Η εντολέας μου είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Δεν περίμενε ότι το θέμα θα έπαιρνε τόση δημοσιότητα. Εχει ξαναφτιάξει τη ζωή της εδώ και 18 μήνες, είναι πολύ καλά στη ζωή της, αλλά ντρέπεται πολύ. Παράλληλα νιώθει ότι είναι υπόλογη και ενώπιον του συντρόφου της γι’ αυτήν της την πράξη. Εκείνος είναι στο πλευρό της, αλλά σίγουρα έχει στενοχωρηθεί πολύ. Η εντολέας μου θέλει να δικαστεί, θέλει να αναλάβει τις ευθύνες της, έχει αντιληφθεί πλήρως τις συνέπειες των πράξεών της, όπως επίσης θέλει να διαλαλήσει ότι ήταν ερωτευμένη. Αλλωστε, με τον τρόπο που κινήθηκε δεν θα μπορούσε να πετύχει τον σκοπό της, να τον “κερδίσει” (σ.σ.: τον τραγουδιστή). Ομως, ήταν ερωτευμένη».

Όπως τόνισε η δικηγόρος της κατηγορούμενης, έγιναν ορισμένες προσεγγίσεις προς τον τραγουδιστή, με σκοπό να επιτευχθεί μια εξωδικαστική συμφωνία και να αποφευχθεί η διαδικασία στα δικαστήρια… «Εγιναν προσεγγίσεις, ακόμη και στο πλαίσιο των έγγραφων εξηγήσεων. Οπως γνωρίζετε, υπάρχουν κάποια ενδιάμεσα στάδια προτού μια υπόθεση οδηγηθεί στο ακροατήριο, όπως η εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς. Από εκεί κι ύστερα, δεν είμαι δικηγόρος του μηνυτή, δεν μπορώ να γνωρίζω τι έχει γίνει…». Τέλος, εξέφρασε την ελπίδα ότι, έστω και την ύστατη στιγμή, ο καλλιτέχνης θα ανακαλέσει την έγκληση. «Με την έως τώρα πορεία του ο Γιάννης Πλούταρχος έχει δείξει ότι είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων… Αν πιστεύει πράγματι ότι η εντολέας μου δεν είχε πρόθεση να τον τρομοκρατήσει… Θέλω να πιστεύω ότι θα προτιμήσει να της δώσει άφεση αμαρτιών» κατέληξε.

«Βόμβα» από τον Γιάννη Πλούταρχο: Η αποκάλυψη για «παράλληλη» σχέση ενώ ήταν παντρεμένος με τη γυναίκα του

Η «συγγνώμη» της stalker

Η γυναίκα την οποία κατηγορεί ο Γιάννης Πλούταρχος για επαναλαμβανόμενη παρενόχληση… Έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την είδηση της μήνυσης που κατέθεσε ο τραγουδιστής εναντίον της. Σε συνέντευξή της στην κάμερα του Alpha, η 47χρονη, η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβίαση οικιακής ειρήνης, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση τρόμου μέσω της συνεχούς παρακολούθησης, ζήτησε συγγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο και την οικογένειά του.

Χορηγούμενο

«Θέλω να ζητήσω μία μεγάλη κι ειλικρινή συγγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο και την οικογένειά του. Απλά παρασύρθηκα. Δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό, ούτε να ενοχλήσω. Δεν το πίστευα ότι έκανα κάτι ποινικά κολάσιμο» είπε αρχικά η… 47χρονη, καθώς περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου.

Όσον αφορά τα γράμματα που άφηνε έξω από την πόρτα του Γιάννη Πλούταρχου… Η κατηγορούμενη ανέφερε ότι δεν είχε επίγνωση του βαθμού ενοχλήσεως που προκαλούσε με τις πράξεις της.

«Ήταν κάποια πράγματα προσωπικά μέσα στα γράμματα, αλλά δεν ήξερα ότι μπορούσαν να τον θίξουν τόσο πολύ. Ήταν μία έκφραση δικών μου πραγμάτων, αλλά δεν ήξερα ότι κάποιος μπορεί να προσβληθεί τόσο πολύ από αυτό. Το έκανα σαν βόλτα και μήπως τον συναντήσω. Ήμουν συναισθηματικά ευάλωτη και βλέποντάς τον πάνω στη σκηνή με όλη τη διασημότητα και τα λοιπά… όλο αυτό με παρέσυρε. Το πίστευα ότι θα είχαμε συναισθηματικό δέσιμο και ήταν αφελώς λάθος μου» ανέφερε η γυναίκα που μήνυσε ο Γιάννης Πλούταρχος.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button