ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιάννης Πλούταρχος: H σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με την γυναίκα που τον παρενοχλούσε- Συγκλονιστικά ραβασάκια της εμμονικής θαυμάστριας

Η κατηγορούμενη είχε επισκεφθεί το σπίτι του τραγουδιστή συνολικά 8 φορές σε διάστημα 2 μηνών το 2022

Χορηγούμενο

Η δίκη της γυναίκας που παρενοχλούσε συστηματικά τον Γιάννη Πλούταρχο με υπερβολικές εκδηλώσεις λατρείας και την παρουσία της έξω από το σπίτι του έχει προγραμματιστεί για τις 4 Απριλίου. Σύμφωνα με την δικηγόρο της κατηγορούμενης, Πωλίνα Βέλτση, η γυναίκα δεν συνειδητοποιούσε ότι ενοχλούσε κατά τη διάρκεια των πράξεών της. Έχει μετανιώσει για όσα συνέβησαν και το μόνο που την ενδιαφέρει πλέον είναι να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εκπομπής «Breakfast @ Star», η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη. Η κατηγορούμενη είχε επισκεφθεί το σπίτι του τραγουδιστή συνολικά 8 φορές σε διάστημα 2 μηνών το 2022. Γεγονός που υποδεικνύει τη συχνότητα των επισκέψεών της, ένα σημαντικό στοιχείο της δικογραφίας.

Χορηγούμενο

 

Κατά τις επισκέψεις της, άφηνε σημειώματα που δημοσιοποιήθηκαν από την εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού. Αυτά τα σημειώματα περιλαμβάνουν επιθετικά σεξουαλικό περιεχόμενο και αποκαλύπτουν έναν άνθρωπο που πιστεύει ότι έχει σχέση με τον τραγουδιστή. Επίσης, νομίζει ότι εκείνος ανταποκρίνεται στα συναισθήματά της. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι υπογράφει ως «η γυναίκα σου». Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια πιθανόν αποτέλεσε την αφορμή για τον Πλούταρχο να προχωρήσει σε ενέργειες για την προστασία της οικογένειάς του από ενδεχόμενη απειλή.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button