ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιερέας και κρεοπώλης “έπαιξαν” ξύλο μέσα σε κατάστημα

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 8:30 το πρωί, όταν ο 66χρονος ιερέας επισκέφθηκε το κρεοπωλείο μαζί με τη σύζυγό του

Χορηγούμενο

Σκηνές απαράμιλλης έντασης εκτυλίχθηκαν το πρωί της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου 2024. Σε ένα κρεοπωλείο στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. «Πρωταγωνιστές» σε αυτό το επεισόδιο ήταν ένας 66χρονος ιερέας και ένας 55χρονος κρεοπώλης. Οι οποίοι ήρθαν σε σφοδρή αντιπαράθεση μέσα στο κατάστημα του δεύτερου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 8:30 το πρωί, όταν ο 66χρονος ιερέας επισκέφθηκε το κρεοπωλείο μαζί με τη σύζυγό του. Αφού παρήγγειλε κρέατα, στην ώρα της πληρωμής φέρεται να ζήτησε από τον 55χρονο ιδιοκτήτη να καταγράψει την παραγγελία στο τεφτέρι.

Χορηγούμενο

Αυτή η κίνηση εξόργισε τον κρεοπώλη, ο οποίος άρχισε να φωνάζει στον ιερέα. Υπενθυμίζοντάς του ότι έχει χρωστούμενα από τους τελευταίους δύο μήνες και απαιτώντας την άμεση πληρωμή για όλα όσα είχε αγοράσει από τον Αύγουστο. Ο ιερέας, τότε, αντέτεινε και έβρισε τον καταστηματάρχη. Με αποτέλεσμα εκείνος να βγει από τον πάγκο και να τον σπρώξει, συνεχίζοντας να απαιτεί τα χρήματά του.

Η κατάσταση οξύνθηκε ακόμη περισσότερο όταν ο κληρικός αντέδρασε απειλητικά. Καθώς, έσπρωξε με τη σειρά του τον κρεοπώλη. Στο σημείο αυτό, επενέβη η σύζυγος του ιερέα και ένας υπάλληλος του καταστήματος, οι οποίοι κατάφεραν να χωρίσουν τους δύο άνδρες.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button