ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Λύγισε» ο Γιάννης Ζουγανέλης: Καταστράφηκε ολοσχερώς το σπίτι του

«Πήγα να δω το σπίτι αλλά δεν είχα κουράγιο...»

Χορηγούμενο

«Λύγισε» ο Γιάννης Ζουγανέλης: Καταστράφηκε ολοσχερώς το σπίτι του! «Πήγα να δω το σπίτι αλλά δεν είχα κουράγιο…»

«Λύγισε» ο Γιάννης Ζουγανέλης: Καταστράφηκε ολοσχερώς το σπίτι του… Ο Γιάννης Ζουγανέλης εμφανίστηκε στην εκπομπή Buongiorno και μίλησε για διάφορα θέματα της επικαιρότητας καθώς και για προσωπικές του εμπειρίες. Στη συνέντευξή του, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη Ματούλα Ζαμάνη, τον Στέφανο Κασσελάκη και την απώλεια που υπέστη όταν το σπίτι του καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αποκαλυπτικότατος ο Γιάννης Ζουγανέλης

Ο Γιάννης Ζουγανέλης εξέφρασε τις σκέψεις του για τη Ματούλα Ζαμάνη, τονίζοντας ότι δεν αισθάνθηκε καμία έκπληξη από τη στάση της. «Δεν με ξένισε η Ματούλα Ζαμάνη. Δεν έχει σχέση με το lifestyle και αυτό δεν με ενόχλησε καθόλου. Για μένα ήταν σαν μια ‘ανάσα’, ένα ‘ευχαριστώ, είμαι δικιά σας’, έτσι το ένιωσα», είπε, εκτιμώντας τη διαφορετική προσέγγισή της στη ζωή και την τέχνη.

Χορηγούμενο

Χαμός στο Θέατρο Βράχων: Τραγουδίστρια γδύθηκε πάνω στη σκηνή

Μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Ζουγανέλης δήλωσε ότι, ενώ τον βρίσκει γοητευτικό και κοντά στον κόσμο, είχε μεγαλύτερες προσδοκίες από εκείνον. «Περίμενα παραπάνω πράγματα από τον Κασσελάκη. Νομίζω ότι θα έπρεπε να δείξει περισσότερο σεβασμό προς τους ανθρώπους του ευρύτερου ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε, εκφράζοντας μια κριτική άποψη για τη στάση του πρώην προέδρου του κόμματος.

Η συνέντευξη πήρε πιο προσωπική τροπή όταν ο καλλιτέχνης μίλησε για την καταστροφή του σπιτιού του λόγω της πυρκαγιάς. Ο Ζουγανέλης μοιράστηκε τη θλίψη του, λέγοντας ότι το να χάνει κάποιος κάτι για το οποίο έχει μοχθήσει είναι πολύ δύσκολο. «Όταν βλέπεις τα πράγματα που πάλεψες να αποκτήσεις να καταστρέφονται… Είναι τραγικό. Γράφανε διάφορα για μένα, ότι έχω χρήματα, αλλά δεν πειράζει. Πήγα να δω το σπίτι, αλλά δεν είχα κουράγιο», είπε με εμφανή τη συγκίνηση.

Χορηγούμενο

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρθηκε επίσης στην περιπέτεια του Γιάννη Πλούταρχου, σημειώνοντας ότι είχε ζήσει και ο ίδιος κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν. Ο καλλιτέχνης κατανόησε τον πόνο και τη δυσκολία που βιώνει κάποιος όταν αντιμετωπίζει τέτοιου είδους απώλειες, δείχνοντας αλληλεγγύη προς τον συνάδελφό του.

Η συνέντευξη του Γιάννη Ζουγανέλη ανέδειξε τόσο τις σκέψεις του για σύγχρονα θέματα όσο και την ευαισθησία του απέναντι στις προσωπικές δυσκολίες που βίωσε πρόσφατα, δείχνοντας την ανθρώπινη πλευρά ενός καλλιτέχνη που έχει επηρεάσει με τη δουλειά του και τη στάση ζωής του πολλούς ανθρώπους.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης

«Δε με ξένισε η Ματούλα Ζαμάνη. Δεν έχει σχέση με το lifestyle. Δε με ενόχλησε. Ήταν μια ‘ανάσα’, ένα ‘ευχαριστώ, είμαι δικιά σας’, έτσι το ένιωσα».

«Καταπέλτης» ο Γιάννης Ζουγανέλης για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Δέχομαι την ισότητα και τη διαφορετικότητα, αλλά…»

Χορηγούμενο

«Ήταν γοητευτικός, κοντά στον κόσμο αλλά περίμενα παραπάνω πράγματα. Έπρεπε να σεβαστεί περισσότερο τους ανθρώπους του ευρύτερου ΣΥΡΙΖΑ».

Γιάννης Ζουγανέλης: Συγκινητική παρουσία στη συναυλία για τον πυρόπληκτο Βαρνάβα – Ανάμεσα στα θύματα της φωτιάς

«Όταν καίγονται πράγματα που εσύ έχεις παλέψει για να τα έχεις… Γράφανε διάφορα ότι έχει λεφτά αυτός, δεν πειράζει. Είναι τραγικό. Πήγα να δω το σπίτι αλλά δεν είχα κουράγιο».

Γιάννης Ζουγανέλης – Το συγκλονιστικό θαύμα στο Άγιο Όρος: «Θα δεις τα δελφίνια να πετούν…»

Χορηγούμενο

Ο ίδιος μίλησε και για την περιπέτεια του Γιάννη Πλούταρχου, λέγοντας πως έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button