ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φειδίας Παναγιώτου: Απίστευτο «ξεκατίνιασμα» και live «κράξιμο»

Φίλος του στρίμωξε άσχημα τον Κύπριο Ευρωβουλευτή

Χορηγούμενο

Φειδίας Παναγιώτου: Απίστευτο «ξεκατίνιασμα» και live «κράξιμο»! Φίλος του στρίμωξε άσχημα τον Κύπριο Ευρωβουλευτή, ο οποίος δεν είχε τι να απαντήσει…

Φειδίας Παναγιώτου: Απίστευτο «ξεκατίνιασμα» και live «κράξιμο»… Μια ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση μετατράπηκε σε απίστευτο «ξεκατίνιασμα», καθώς η TikToker Νανά φιλοξένησε τον νεαρό ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου, προσκαλώντας τον να συζητήσουν τις πρόσφατες εξελίξεις στην Κύπρο. Η συνέντευξη, ωστόσο, δεν κύλησε όπως αναμενόταν και κατέληξε σε δημόσιο «ξεκατίνιασμα» ανάμεσα σε τους συμμετέχοντες.

Ο Φειδίας Παναγιώτου βρίσκεται αυτές τις μέρες στο επίκεντρο της κριτικής, κυρίως λόγω κάποιων φωτογραφιών του που είχαν ληφθεί στα κατεχόμενα εδάφη, καθώς και για τις θέσεις του σχετικά με το Κυπριακό ζήτημα. Οι αντιδράσεις και οι επικρίσεις για τις απόψεις του είναι έντονες, με αποτέλεσμα η Νανά να τον καλέσει για να του απευθύνει ερωτήσεις που αφορούν αυτές τις αμφιλεγόμενες θέσεις.

Χορηγούμενο

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, παρενέβη και ο Χριστόφορος Τορναρίτης, ο οποίος εξέφρασε δημοσίως την απογοήτευσή του για τον νεαρό ευρωβουλευτή. Σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι ο Φειδίας κατάφερε να τον ξεγελάσει και χαρακτήρισε τον ίδιο «ψυχικά άρρωστο νέο». Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν αίσθηση και επιβεβαίωσαν την ένταση που επικρατούσε στο διάλογο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το απίστευτο «κράξιμο» στον Κύπριο Ευρωβουλευτή

Δείτε επίσης – Έξαλλος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Ισοπέδωσε» τον Φειδία Παναγιώτου

Χορηγούμενο

Η συνέντευξη ανέδειξε όχι μόνο τις απόψεις του Φειδία για το… Κυπριακό, αλλά και τις επικρίσεις που δέχεται από τους πολιτικούς του αντιπάλους και την κοινωνία. Οι φωτογραφίες του από τα κατεχόμενα έφεραν στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την εθνική ταυτότητα και την πολιτική του θέση, με αποτέλεσμα να αναταραχθεί η κοινή γνώμη.

Δείτε επίσης – Φειδίας Παναγιώτου: Ποια καλλονή είναι η νέα σύντροφος του Ευρωβουλευτή-influencer;

Η διαδικτυακή συνέντευξη της Νανά με τον… Φειδία Παναγιώτου απέδειξε για άλλη μια φορά ότι οι κοινωνικές πλατφόρμες έχουν γίνει βήμα έκφρασης απόψεων, αλλά και σφοδρών αντιπαραθέσεων. Ο δημόσιος διάλογος μετατρέπεται συχνά σε αντιπαράθεση, αποδεικνύοντας τη σημασία της δημόσιας εικόνας και των πολιτικών θέσεων στη σύγχρονη εποχή. Οι αντιδράσεις που προήλθαν από αυτή τη συνέντευξη θα μπορούσαν να κρίνουν και την μελλοντική πορεία του νεαρού… Ευρωβουλευτή στην πολιτική σκηνή της Κύπρου.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button