ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

LIVE: Η συζήτηση στη Βουλή για τις πυρκαγιές – Ξεκίνησε με την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Το θέμα αφορά την ενημέρωση για τον απολογισμό της φετινής αντιπυρικής περιόδου και τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες

Χορηγούμενο

Παρακολουθήστε ζωντανά από την ολομέλεια της Βουλής τη σημερινή (23/10) συζήτηση. Όπου θα ακολουθήσει μετά από αίτημα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής.

Το θέμα αφορά την ενημέρωση για τον απολογισμό της φετινής αντιπυρικής περιόδου και τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες σχετικά με τη στήριξη των πληγέντων. Την αποκατάσταση των υποδομών και την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας.

Χορηγούμενο

Στη συζήτηση θα υπάρξουν δύο γύροι τοποθετήσεων από τον Πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων, ενώ ο κ. Ο Μητσοτάκης θα κλείσει με την τριτολογία. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί απάντηση στις προτάσεις για την ημερήσια συζήτηση, που έγινε ο ΣΥΡΙΖΑ στις 7 Οκτωβρίου και στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις 14 Αυγούστου, με αφορμή τις πυρκαγιές στην Αττική.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button