150 γρ. αγγούρι με τη φλούδα, κομμένο σε κυβάκια, χωρίς τους σπόρους
20 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
1 μικρή πιπεριά Φλωρίνης, σε κυβάκια
200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
30 ml ε.π. ελαιόλαδο
1 ½ κουτ. σούπας μηλόξιδο
½ κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
αλάτι, μαύρο πιπέρι
Εμπλουτίστε τη γεύση της με ψιλοκομμένα φύλλα από φρέσκο σκόρδο ή φρέσκο κρεμμυδάκι. Της ταιριάζουν πολύ!
Βήμα 1
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα, κλείνουμε με το καπάκι και την τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες για να δέσουν τα αρώματα και οι γεύσεις.
Βήμα 2
Τη σερβίρουμε δροσερή από το ψυγείο.
Η Ελένη Λάμπρου Παναγιωτοπούλου, μητέρα ενός 4χρονου αγοριού, κατήγγειλε ότι το παιδί της έχει επανειλημμένα…
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (18/10) στην περιοχή των Καλαβρύτων. Όταν το…
Σήμερα, Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του 2024, τιμάται η μνήμη του Αγίου…
«Βόμβα»: Η Τζούλια Αλεξανδράτου τώρα και συνοδός πολυτελείας! Τα χρήματα που ζητάει και οι ερωτικές…
Ξέφυγε τελείως ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Τώρα ζητάει από τον Ντόναλντ Τραμπ, και…
Οι τελευταίες στιγμές του Σινουάρ: Τον εκτέλεσε 20χρονος σκοπευτής! Πως σκότωσε τον ηγέτη της Χαμάς…