150 γρ. αγγούρι με τη φλούδα, κομμένο σε κυβάκια, χωρίς τους σπόρους
20 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
1 μικρή πιπεριά Φλωρίνης, σε κυβάκια
200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
30 ml ε.π. ελαιόλαδο
1 ½ κουτ. σούπας μηλόξιδο
½ κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
αλάτι, μαύρο πιπέρι
Εμπλουτίστε τη γεύση της με ψιλοκομμένα φύλλα από φρέσκο σκόρδο ή φρέσκο κρεμμυδάκι. Της ταιριάζουν πολύ!
Βήμα 1
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα, κλείνουμε με το καπάκι και την τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες για να δέσουν τα αρώματα και οι γεύσεις.
Βήμα 2
Τη σερβίρουμε δροσερή από το ψυγείο.
Ετοιμάζει μια «βόμβα μεγατόνων» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ποιός Λιθουανός μπασκετμπολίστας αφήνει το ΝΒΑ και έρχεται…
Πρώην παίκτης της ΑΕΚ, στο μπάσκετ, κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό 21χρονης κοπέλας σε σπίτι…
Σάλος στη Φολέγανδρο: Αλλοδαπός μπήκε σε κομμωτήριο και αυνανίστηκε σε δημόσια θέα, ενώ ξύριζε το…
Σοκ στο Hollywood: Πέθανε ξαφνικά, σε ηλικία 67 ετών, από καρδιακή προσβολή, ο διάσημος ηθοποιός…
Παντρεύτηκε γνωστή δημοσιογράφος και δεν το ήξερε κανείς... Οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν από τον…
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την αγορά του υπόλοιπου 37,5% των δικαιωμάτων του Γιώργου Βαγιαννίδη από την…