150 γρ. αγγούρι με τη φλούδα, κομμένο σε κυβάκια, χωρίς τους σπόρους
20 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
1 μικρή πιπεριά Φλωρίνης, σε κυβάκια
200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
30 ml ε.π. ελαιόλαδο
1 ½ κουτ. σούπας μηλόξιδο
½ κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
αλάτι, μαύρο πιπέρι
Εμπλουτίστε τη γεύση της με ψιλοκομμένα φύλλα από φρέσκο σκόρδο ή φρέσκο κρεμμυδάκι. Της ταιριάζουν πολύ!
Βήμα 1
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα, κλείνουμε με το καπάκι και την τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες για να δέσουν τα αρώματα και οι γεύσεις.
Βήμα 2
Τη σερβίρουμε δροσερή από το ψυγείο.
Το ακούσαμε κι αυτό από βουλευτή της ΝΔ στον ΣΚΑΪ, πως η Ελλάδα θα σβήνει…
Με στόχο τη στήριξη των ευάλωτων ομάδων, η κυβέρνηση προχωρά στην ετήσια καταβολή οικονομικής ενίσχυσης…
Η αντικατάσταση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς στον Παναθηναϊκό είναι προτεραιότητα. Αλλά η μεταγραφή δεν θα έχει…
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Αγία Παρασκευή, όταν μια μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε με…
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες, καθώς μετά από μια μικρή βελτίωση, η…
Η κυβέρνηση ανακοίνωσε πακέτο στήριξης για τους πληγέντες από τη φωτιά στη Χίο. Τα μέτρα…