150 γρ. αγγούρι με τη φλούδα, κομμένο σε κυβάκια, χωρίς τους σπόρους
20 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
1 μικρή πιπεριά Φλωρίνης, σε κυβάκια
200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
30 ml ε.π. ελαιόλαδο
1 ½ κουτ. σούπας μηλόξιδο
½ κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
αλάτι, μαύρο πιπέρι
Εμπλουτίστε τη γεύση της με ψιλοκομμένα φύλλα από φρέσκο σκόρδο ή φρέσκο κρεμμυδάκι. Της ταιριάζουν πολύ!
Βήμα 1
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα, κλείνουμε με το καπάκι και την τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες για να δέσουν τα αρώματα και οι γεύσεις.
Βήμα 2
Τη σερβίρουμε δροσερή από το ψυγείο.
Ποιός είναι ο πρώην παίκτης ριάλιτι που ξυλοκόπησε ασφαλιστή στο Αίγιο; Το κίνητρο και η…
Ο φούρνος μικροκυμάτων αποτελεί αναμφίβολα μία από τις πιο καθοριστικές συσκευές σε κάθε σύγχρονο νοικοκυριό.…
Η υπόθεση της «αφέντρας Μαρίας Στάμη» και του άνδρα που φέρεται να κρατούσε σε κατάσταση…
Τι κρύβεται πίσω από την «αμνησία ονομάτων»; Η ψυχολογία εξηγεί γιατί ο εγκέφαλος ξεχνά τα…
Στις 14 Δεκεμβρίου, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη σημαντικών Αγίων, ενώ παράλληλα, η ημέρα…
Την ώρα που η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων από τους αγρότες,…