ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αγωνία για τη Μαρίνα Πατούλη: «Πάσχω από…»

Εξομολόγηση σοκ!

Στο νοσοκομείο είχε μεταφερθεί πριν λίγο καιρό η Μαρίνα Πατούλη, επειδή ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία καθώς ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε, επιδεινώθηκε. Η ίδια αποκάλυψε πως πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια!

Η Μαρίνα Πατούλη είχε μιλήσει ζωντανά στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και είχε εξηγήσει ποια είναι η κατάσταση της υγείας της σήμερα.

«Είναι ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας που εντοπίστηκε πέρσι και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Είναι καρδιακή ανεπάρκεια. Έπρεπε να παραμείνω στο νοσοκομείο, αλλά γύρισα στο σπίτι με δική μου ευθύνη. Για να μην είναι μόνο του το παιδί μου και παίρνω φαρμακευτική αγωγή. Έχω κάποια άσχημα συμπτώματα. Περνάω το γολγοθά μου με το θέμα της υγείας και του οικογενειακού μου θέματος.», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Όσον αφορά αν είχε επικοινωνία με τον Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη απάντησε πως δεν έχει μιλήσει μαζί του.

«Αν μάθω για απιστία θα τα σπάσω…»

Την άποψή της για την απιστία και για το αν θα τη συγχωρούσε, είχε μοιραστεί πριν το διαζύγιο η Μαρίνα Πατούλη στον Νίκο Κοκλώνη.

Στο σχετικό απόσπασμα της εκπομπής Celebrity Travel από το ταξίδι τους στην Αργεντινή, που είχε προβληθεί από την εκπομπή του Open, «Μεσημέρι #Yes», η Μαρίνα Πατούλη είχε αποκαλύψει πως ο σύζυγός της δέχεται φλερτ από άλλες γυναίκες κι εκείνη το διασκεδάζει. Ενώ, μάλιστα, είχε αποκαλύψει αν είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του.

«Την απιστία τη συγχωρώ αρκεί να μην τη μάθω. Αν τη μάθω θα τα σπάσω, θα γίνει ένας χαμός, δεν θες να ξέρεις», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

«Θεωρώ κάθε σύζυγος και γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, θα κάνει πίσω τόσο, όσο δεν αισθάνεται ότι θίγει την αξιοπρέπεια της». «Δέχεται φλερτ αλλά το διασκεδάζω γιατί βλέπω μερικές φορές πόσο γραφικές γίνονται κάποιες γυναίκες… Μου άρεσε πολύ το μυαλό του, η σκέψη του, το χιούμορ του. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», πρόσθεσε μιλώντας για τον άντρα της.

Στη συνέχεια, όταν ο Νίκος Κοκλώνης τη ρώτησε αν είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Γιώργο Πατούλη. Και η Μαρίνα Πατούλη δεν απάντησε και ζήτησε γελώντας να κλείσουν οι κάμερες.

Δείτε, παρακάτω, το αποκαλυπτικό βίντεο με τις δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη περί απιστίας

Back to top button