ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Τραγωδία στα Τέμπη: Αυτή είναι η βουλευτής που συνδέουν με το ρουσφέτι του σταθμάρχη!

Τι απαντάει η ίδια;

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Στέλλα Μπίζιου, καταγγέλλοντας «άθλιους προβοκάτορες». Και όπως υποστηρίζει, προσπαθούν να τη συνδέσουν με τον σταθμάρχη, εις βάρος του οποίου υπάρχει βαρύ κατηγορητήριο για την τραγωδία στα Τέμπη.

Σύμφωνα με την κ. Μπίζιου, πρόκειται για «αθλιότητα που δεν έχει προηγούμενο» και προαναγγέλλει άμεσα την προσφυγή της στη Δικαιοσύνη. Επίσης, διαμηνύει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όποιου χρησιμοποιήσει το όνομά της στην υπόθεση.

Αναλυτικά η κυρία Μπίζιου δήλωσε:

Την ώρα που όλοι πενθούμε τον χαμό δεκάδων ανθρώπων στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, κάποιοι άθλιοι προβοκάτορες με ονοματεπώνυμο επιχειρούν να συνδέσουν ευθέως το όνομά μου με την υπόθεση του Σταθμάρχη της Λάρισας, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ισχυρίζονται πως η κόρη του δουλεύει στο πολιτικό μου γραφείο.

Η αθλιότητα αυτή δεν έχει προηγούμενο και φυσικά δεν μπορεί να μείνει έτσι.

Θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη ζητώντας την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας. Και φυσικά θα κινηθώ νομικά εναντίον οποιουδήποτε άλλου τολμήσει να χρησιμοποιήσει το όνομα μου σε αυτή την τραγική υπόθεση.

Οι δηλώσεις Κούγια που προκάλεσαν θύελλα

Η φημολογία προέκυψε έπειτα από δηλώσεις του Αλέξη Κούγια. Ο οποίος, χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα, μίλησε για παρέμβαση συγκεκριμένου πολιτικού για την τοποθέτηση του σταθμάρχη. Τη συνέχεια έδωσαν λογαριασμοί και τρολ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Επιχειρούν να συνδέσουν ευθέως το όνομά μου με την υπόθεση του Σταθμάρχη της Λάρισας, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ισχυρίζονται πως η κόρη του δουλεύει στο πολιτικό μου γραφείο», καταγγέλλει σε δήλωσή της.

Back to top button