Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

‘Βόμβα’ Κούγια: Ποιός πολιτικός είναι πίσω από το ρουσφέτι της τραγωδίας στα Τέμπη;

Χορηγούμενο

«Συγκεκριμένος πολιτικός παρενέβη για την τοποθέτηση του σταθμάρχη» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας. Ο οποίος ανέλαβε την εκπροσώπηση των οικογενειών των δίδυμων κοριτσιών και της ξαδέλφης τους, που σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο δικηγόρος εξήγησε ότι οι δύο οικογένειες από την Καλαμπάκα, δεν επιθυμούν να έχουν καμία δημόσια παρουσία και στο μυαλό τους είναι το πώς θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το γεγονός ότι τα τρία κορίτσια εξαϋλώθηκαν στο τραγικό δυστύχημα και πώς θα μπορέσουν να κάνουν μία κηδεία και εάν αυτό δεν είναι δυνατό να χτίσουν μια εκκλησία για τα κορίτσια.

Όπως είπε ο κ. Κούγιας, οι νομικοί εκπρόσωποι των οικογενειών θα λάβουν το αντίγραφο της δικογραφίας, μετά την απολογία του βασικού κατηγορούμενου, του σταθμάρχη της Λάρισας, δηλαδή το πρωί του Σαββάτου. Ο γνωστός δικηγόρος εκτίμησε πως «ο αριθμός των κατηγορουμένων θα διερευνηθεί» και εξήγησε ότι, «όσοι θάνατοι υπάρχουν, θα υπάρχουν τόσες ποινές».

Τέλος, αποκάλυψε, πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του, «παρενέβη συγκεκριμένος πολιτικός» για να τοποθετηθεί στην θέση του σταθμάρχη ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Σε βάρος του οποίου ασκήθηκε σήμερα ποινική δίωξη για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών σε βαθμό κακουργήματος, καθώς και για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και σωματικές βλάβες κατά συρροή.

Αποκάλυψη «βόμβα» για τον σταθμάρχη: «Είχε ειδοποιηθεί 17 λεπτά πριν τη σύγκρουση ότι στη γραμμή καθόδου έρχεται το εμπορικό τρένο»

Ο σταθμάρχης της Λάρισας που κατηγορείται για κακούργημα στην τραγωδία των Τεμπών, φέρεται να είχε ειδοποιηθεί 17 λεπτά πριν τη μοιραία σύγκρουση, πως η εμπορική αμαξοστοιχία βρίσκεται στη γραμμή καθόδου.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο σταθμάρχης της Λάρισας ενημερώθηκε στις 23:04 από τον σταθμάρχη Νέων Πόρων, ότι η εμπορική αμαξοστοιχία βρίσκεται στη γραμμή καθόδου με κατεύθυνση προς την Αθήνα.

Το ρεπορτάζ του καναλιού αναφέρει πως η συγκεκριμένη επικοινωνία έχει καταγραφεί ηχητικά και σε βιβλίο, με τον σταθμάρχη μάλιστα να έχει απαντήσει στον συνάδελφό του από τον σταθμό των Νέων Πόρων πως «όλα καλώς».

Ο σταθμάρχης των Νέων Πόρων ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που κατέθεσαν στις Αρχές.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button