ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’ για την Τζούλια Αλεξανδράτου από τον πατέρα της: «Έκανε σεξ και…»

Μπορεί η Τζούλια Αλεξανδράτου να γέννησε το πρώτο της παιδί, ωστόσο η σχέση με την οικογένεια της έχει «παγώσει» εδώ και χρόνια, ειδικά με τον πατέρα και την αδερφή της, Άρτεμις. Ο ίδιος έριξε «βόμβα», αποκαλύπτοντας πως η κόρη του έκανε σεξ και γύριζε ροζ βίντεο από το 2009.

Πριν από αρκετά χρόνια την εποχή που είχε διαρρεύσει το ροζ βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ο πατέρας της είχε μιλήσει για τη σχέση τους και τις κακές παρέες που είχε σύμφωνα με τα τότε λεγόμενά του.

Αποκαλύψεις – φωτιά από τον Ζήσιμο Αλεξανδράτο

Πιο συγκεκριμένα, ο Ζήσιμος Αλεξανδράτος είχε αναφέρει: «Η Τζούλια μέχρι τα είκοσί της δεν ήξερε τι ήθελε να κάνει στη ζωή της. Δεν την πιέσαμε ποτέ για το παραμικρό. Να ανατρέξει στις παρέες της από το 2009.

Το κακό της περιβάλλον της προσέφερε την εύκολη με πολλά χρήματα “one night stand” πορνεία στα διάφορα ξενοδοχεία πριν από το καλοκαίρι του 2009, ώστε η Τζούλια να συνηθίσει σε αυτό. Η Τζούλια κάνει πράγματα που δεν καταλαβαίνει ότι είναι επικίνδυνα, π.χ οδηγεί χρόνια τώρα χωρίς δίπλωμα, δεν ενδιαφέρεται για τις υποχρεώσεις της».

Η κόρη μας δεν είναι για ψίχουλα

Παράλληλα οι γονείς της Τζούλιας Αλεξανδράτου είχαν μιλήσει στο Ciao, τονίζοντας πως η κόρη τους δεν είναι για ψίχουλα.

«Εμείς σαν γονείς ήρθαμε σε δύσκολη θέση και δεν ξέραμε πως να το χειριστούμε. Ποιο δρόμο έπρεπε να πάρουμε; Να αυτοκτονήσουμε ή να σκοτώσουμε την Τζούλια; Να την αποκληρώσουμε; Να αλλάξουμε τα ονόματα μας;

Αυτοί οι τρόποι είναι βίαιοι, όταν χρησιμοποιείς βία σου απαντάνε με βία. Τι να πω στην Άρτεμη όταν μου λέει: “Γατί εγώ δεν τα έκανα αυτά;»

Ο πατέρας της Ζήσιμος Αλεξανδράτος φοβόταν πως η κόρη του μπορεί να ξαναέκανε το ίδιο λάθος και δήλωνε χαρακτηριστικά:

“Εάν βρεθεί ένας πλούσιος, και της πεί να κάνει ένα ρόζ dvd, θα το κάνει για τα χρήματα. Αλλά και στην Ελλάδα, εάν της έδιναν 5 εκατ. ευρώ θα το ξαναέκανε. Δεν είναι για ψίχουλα η Τζούλια. Είναι αλήθεια ότι είναι πολύ επικίνδυνα αυτά κι εμείς φοβόμαστε μην έρθει πιο μεγάλο κακό”.

Back to top button