ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Αγωνία για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει μείνει εκτός πολλές φορές από την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, λόγω της υγείας του. Τις περισσότερες φορές δεν εξηγεί τι συμβαίνει ακριβώς, ωστόσο σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ο ίδιος έχει μιλήσει αναλυτικά για τα προβλήματα που τον “βασανίζουν”.

«Τράβηξα με την υγεία μου ένα εκατομμύριο πράγματα, έχω εξαντλήσει τις μισές ζωές γάτας! Θα το πω απόλυτα και στα όρια τα επιστημονικά. Έχω πεθάνει τρεις φορές κανονικά. Έπαθα πνευμονικό οίδημα δυο μέρες μετά τον θάνατο του Θάνου. Ήμουν μόνος στο σπίτι, πρόλαβα να πάρω τον γιο μου για να τον χαιρετήσω και με έσωσε γιατί ήρθε, με πήρε και εγώ είχα ξαπλώσει με συγκεκριμένο τρόπο για αν μη με βρουν κάτω.

Παράλληλα δείτε τι είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Αντώνη Κανάκη και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και προκάλεσε σάλο!

Αναπνοή μηδέν, τίποτα. Μετά από τρεις μέρες ανοίγω τα μάτια μου και δεν το πιστεύω ότι βλέπω ανθρώπους στην εντατική διασωληνωμένος. Με γλίτωσαν και το θεώρησαν θαύμα μέχρι και οι γιατροί. Παλμοί ανύπαρκτοι, τίποτα. Μετά εκεί που συνερχόμουν, τσίμπησα έναν πυρετό και είχα τρεις μήνες το καλοκαίρι στον Ευαγγελισμό με εγχειρήσεις, με σηψαιμία και δύο φορές έφτασα στο όριο και με γλίτωσαν», είχε πει χαρακτηριστικά και συμπλήρωνε:

«Να καταλάβεις, μου βρήκαν και μου έβγαλαν καρκίνους και θεωρήθηκε πταίσμα. Δηλαδή όταν παθαίνεις σηψαιμία και δεν χτυπιέται, δεν βλέπεις μπροστά σου. Συνήλθα όμως, γύρισα τρεισήμισι μήνες, νόμιζα ότι θα μείνω μόνιμα, δεν μπορούσα να περπατήσω. Ακόμα δεν έχω συνέλθει τελείως αλλά είμαι καλά, μην λέω πολλά».

Γιατί αποχώρησε, ξαφνικά, από το Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος πριν τελειώσει η εκπομπή;

Την Παρασκευή 3/2, όμως, συνέβη άλλο ένα περιστατικό που προκάλεσε ανησυχία στους συνεργάτες του, αλλά και στο κοινό του, καθώς ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε στη μέση της εκπομπής πως επιθυμούσε να αποχωρήσει νωρίτερα σήμερα, διότι δεν αισθανόταν καθόλου καλά.

Μάλιστα, εξήγησε πως έχει πυρετό και παρόλο που πήρε χάπι για να ηρεμήσει και να πέσει, η κατάστασή του χειροτέρεψε και ο πυρετός ανέβηκε. Τόνισε, επίσης, πως αυτές οι μέρες είναι πολύ περίεργες για εκείνον και είναι αρκετά επιρρεπής.

«Για να το κλείσω, επειδή φαίνεται ότι έχω πυρετό, τώρα μου έχει μπει πολύς πυρετός κι είναι 12.04. Θα σου ζητήσω κατά τις 12.15 να πάω να περάσω ένα ΣΚ μέσα. Έχω έναν πυρετό, ξέρω από τι είναι και πήρα χάπι πριν.

Αλλιώς θα είχα αφήσει τον κύριο Σούρα να μιλά μόνος του; Θα μιλούσα. Είμαι λίγο περίεργος, θα το δεις και στα μάτια μου. Έχω πολύ πυρετό. Δεν είναι γρίπες κι αυτά. Έχω κάνει ό,τι εμβόλιο υπάρχει. Είμαι υγιής ως προς αυτά. Απλά υπάρχει κάτι. Δεν είμαι στις ευαίσθητες μέρες μου. Είναι μια φλεγμονούλα και παίρνω αντιβιοτικά. Ξώκοιλε λίγο η φλεγμονούλα. ΣΚ ξάπλα σε ανάκλινδρο, θα δω τηλεόραση και θα σας δω την Δευτέρα» ανέφερε και λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Back to top button