Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Εφιάλτης για 22χρονο: Έκλεισε ερωτικό ραντεβού και τον βίασε τραβεστί, που παρίστανε τη γυναίκα!

Χορηγούμενο

ίίΣε ένα απίστευτο περιστατικό με επίκεντρο έναν 22χρονο από την περιοχή της Σαλαμίνας και έναν τραμπούκο που αναγνωρίστηκε ως γυναίκα σε ιστότοπο γνωριμιών, έβγαινε με τον νεαρό και τον βίασε, ερευνούν οι αστυνομικές αρχές της Ασφάλειας Ακρόπολης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr, όλα ξεκίνησαν στις 19:30 την περασμένη Κυριακή 29 Ιανουαρίου.

Το θρίλερ του 22χρονου

Ο 22χρονος από την περιοχή της Σαλαμίνας έκλεισε ραντεβού με γυναίκα μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών προκειμένου να κάνει σεξ. Ο νεαρός πήγε στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου της οδού Νέου Κόσμου Στρογκόνοφ, όπου τον υποδέχτηκε η γυναίκα με την οποία είχε ραντεβού.

Αργότερα, καθώς πήγαιναν στην κρεβατοκάμαρα για να γδυθούν, ο 22χρονος έπαθε το πρώτο σοκ. Αυτός που ήρθε κοντά του ως γυναίκα, ανακάλυψε ότι ήταν τραβεστί. Έμεινε άναυδος βλέποντας τον 22χρονο και μάλιστα έγινε επιθετικός απέναντί ​​του.

Ο νεαρός άνδρας είπε στην Αστυνομία ότι δεν ήθελε να συνεχίσει να κάνει σεξ πριν ακολουθήσει ένα δεύτερο σοκ. Η τραβεστί, που ισχυριζόταν ότι ήταν γυναίκα, όρμησε πάνω του, τον καθήλωσε και τον βίασε μέσω αφύσικης διείσδυσης.

Το θύμα τον παρακάλεσε να τον αφήσει. Αλλά εκείνος τον αγνόησε, ξεσπώντας τα νοσηρά ένστικτά του πάνω του, παρά τη θέλησή του. Λίγο αργότερα, μετά τη φρίκη, ο 22χρονος τράπηκε σε φυγή από το διαμέρισμα του Νέου Κόσμου.

Την επόμενη μέρα το θύμα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης και κατήγγειλε όλα τα φρικτά πράγματα που βίωσε με την τραβεστί με την οποία είχε ραντεβού. Ενώ εκδόθηκε εντολή για εξέταση από ιατροδικαστή.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button