ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Σοκ: Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα η Ναταλία Λιονάκη! (Φωτο)

Αγνώριστη η άλλοτε όμορφη ηθοποιός!

Η απόλυτη αφοσίωση της Ναταλίας Λιονάκη στον Θεό συνεχίστηκε όλα αυτά τα χρόνια και η ηθοποιός της πιο επιτυχημένης ελληνικής σειράς είναι απομονωμένη και πλέον μακριά από όλους και από όλα.

Πώς είναι όμως σήμερα η 46χρονη ηθοποιός;

Η Ναταλία Λιονάκη είναι πλέον μοναχός στην Κένυα και φαίνεται να έχει εγκαταλείψει οριστικά τη Ναταλία καθώς πλέον ακούει μόνο τη Μοναχή Φεβρωνία. Αποδεικνύοντας ότι η απόφασή της να φύγει από αυτόν τον κόσμο ήταν απολύτως συνειδητή, παρέμεινε στο μοναστήρι, με την τελευταία της φωτογραφία να μην έμοιαζε καθόλου με την εντυπωσιακή γυναίκα με τα σκούρα μπλε μάτια και τα κόκκινα μαλλιά που έλαμπε στη μικρή οθόνη.

Σήμερα, είναι τόσο διαφορετικό που οι άνθρωποι δύσκολα το αναγνωρίζουν. Αυτή είναι μια από τις τελευταίες εκτεθειμένες φωτογραφίες της Ναταλίας Λιονάκη:

Τα πρώτα χρόνια της Ναταλίας Λιονάκη

Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε ενώ η καταγωγή της είναι από την Κρήτη. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές της στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών ενώ μία συμμετοχή της σε ταινία το 1996 την οδήγησε στην απόφαση να σπουδάσει ηθοποιός.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’90 πέρασε Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου αποφοίτησε το 2002. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε μέρος σε διάφορα διαφημιστικά σποτ για την τηλεόραση ενώ η πρώτη της μεγάλη δουλειά ως ηθοποιός έγινε το 2002.

Η απόφαση να γίνει μοναχή

Το Σεπτέμβριο του 2009 έγινε γνωστή η απόφαση της να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να γίνει μοναχή. Αρχικά μπήκε σε μοναστήρι στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης για περίπου μισό χρόνο.

Στα μέσα του 2010, μετά την αντίδραση της μητέρας της στην απόφαση της και κάποια προβλήματα που προέκυψαν με την υγεία της, οδηγήθηκε στο να αναιρέσει την απόφαση της και να επιστρέψει στην Αθήνα.

Τελικά το 2012, έχοντας λύσει τις διαφορές με την οικογένειά της, επέστρεψε στην αρχική της απόφαση να εγκατασταθεί σε μοναστήρι.

Στις 14 Αυγούστου 2017 εκάρη επίσημα μοναχός. Πιο συγκεκριμένα, το ίδρυσε στην Κένυα. Με την υποστήριξη του πνευματικού της πατέρα, πατέρα Αποστόλου και πλέον ακούει στο όνομα «Φεβρωνία».

Η ίδια σε συνέντευξή της στο παρελθόν έχει αναφέρει:

«Δεν ακολούθησα το δρόμο του Θεού από ερωτική απογοήτευση ούτε από κατάθλιψη. Τον ακολούθησα επειδή με πλημμύριζε από χαρά και φως ο Χριστός.

Έχω πάντα τον Χριστό στο μυαλό μου και κάνω πάντα νοερή προσευχή. Δεν με θλίβει τίποτα μόνο νιώθω την χαρά που προσεύχομαι. Και προσπαθώ με την προσευχή να μην αποσπώ το νου μου».

Back to top button