Η αποστολή του είναι να εξερευνήσει τις τοπικές κουζίνες σε απομακρυσμένα μέρη της χώρας, από τα Ψαρά μέχρι την Ήπειρο και από τον Έβρο μέχρι τον Ψηλορείτη.
Ο δημοφιλής σεφ μαγειρεύει σε τεράστια καζάνια, ερευνά ξένες κατσαρόλες, συγκεντρώνει σκόρδα και κυνηγά μανιτάρια, ενώ δεν παραλείπει να χορεύει γύρω από γεμάτα τραπέζια. Με την αγάπη του για τα ντόπια ζυμαρικά και τις ιδιαίτερες συνταγές, δημιουργεί μια ανανεωτική γαστρονομική περιπέτεια.
Ποιός είναι ο πρώην παίκτης ριάλιτι που ξυλοκόπησε ασφαλιστή στο Αίγιο; Το κίνητρο και η…
Ο φούρνος μικροκυμάτων αποτελεί αναμφίβολα μία από τις πιο καθοριστικές συσκευές σε κάθε σύγχρονο νοικοκυριό.…
Η υπόθεση της «αφέντρας Μαρίας Στάμη» και του άνδρα που φέρεται να κρατούσε σε κατάσταση…
Τι κρύβεται πίσω από την «αμνησία ονομάτων»; Η ψυχολογία εξηγεί γιατί ο εγκέφαλος ξεχνά τα…
Στις 14 Δεκεμβρίου, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη σημαντικών Αγίων, ενώ παράλληλα, η ημέρα…
Την ώρα που η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων από τους αγρότες,…