Γνώριζες όμως ότι η γκρανόλα μπορεί να γίνει και αλμυρή; Επίσης μπορείς να τις προσθέσεις σε σαλάτες, σούπες, ακόμα και σε ριζότο, δίνοντας μια ιδιαίτερη γευστική πινελιά. Δοκίμασε να ετοιμάσεις τη δική σου αλμυρή γκρανόλα με την παρακάτω απλή συνταγή. Ωστόσο αποθήκευσε τη σε αεροστεγές βαζάκι για μελλοντική χρήση.
Υλικά:
Αρχικά προθερμάνει το φούρνο στους 180°C.
Έπειτα σε ένα μεγάλο μπολ, ανακάτεψε όλα τα υλικά μέχρι να καλυφθούν ομοιόμορφα η βρώμη, οι σπόροι και οι ξηροί καρποί.
Στη συνέχεια άπλωσε το μείγμα σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Μετά ψήσε για 15-20 λεπτά, μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
Βγάλε το από το φούρνο και άφησέ το να κρυώσει εντελώς.
Κατόπιν αποθήκευσε τη γκρανόλα σε βάζο με αεροστεγές καπάκι για να διατηρήσεις φρέσκια.
Σίγουρα αυτή η εκδοχή της γκρανόλας θα γίνει το νέο αγαπημένο σου συνοδευτικό σε πλήθος αλμυρών γευμάτων!
Βασικές κινήσεις που πρέπει να κάνεις για την ασφάλεια του σπιτιού και τη δική σου…
Τα όνειρα που δεν πρέπει να αγνοείτε και η ερμηνεία τους... Πως μας προειδοποιεί το…
Οι καθημερινές συνήθειες και τα αθώα λάθη που κάνουν το γυναικείο στήθος να χαλαρώσει και…
Ανακαλύφθηκε νέος ωκεανός και άλλαξε ο παγκόσμιος χάρτης της Γης... Ο Ανταρκτικός Ωκεανός μια μοναδική…
Ανατροπή σοκ με την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν... Σκοτώθηκε σε τροχαίο και την πέταξαν στη…
Ο Τάκης Μπαλτάκος, επί σειρά ετών στενός συνεργάτης των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου, επιστρέφει στο…