Γνώριζες όμως ότι η γκρανόλα μπορεί να γίνει και αλμυρή; Επίσης μπορείς να τις προσθέσεις σε σαλάτες, σούπες, ακόμα και σε ριζότο, δίνοντας μια ιδιαίτερη γευστική πινελιά. Δοκίμασε να ετοιμάσεις τη δική σου αλμυρή γκρανόλα με την παρακάτω απλή συνταγή. Ωστόσο αποθήκευσε τη σε αεροστεγές βαζάκι για μελλοντική χρήση.
Υλικά:
Αρχικά προθερμάνει το φούρνο στους 180°C.
Έπειτα σε ένα μεγάλο μπολ, ανακάτεψε όλα τα υλικά μέχρι να καλυφθούν ομοιόμορφα η βρώμη, οι σπόροι και οι ξηροί καρποί.
Στη συνέχεια άπλωσε το μείγμα σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Μετά ψήσε για 15-20 λεπτά, μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
Βγάλε το από το φούρνο και άφησέ το να κρυώσει εντελώς.
Κατόπιν αποθήκευσε τη γκρανόλα σε βάζο με αεροστεγές καπάκι για να διατηρήσεις φρέσκια.
Σίγουρα αυτή η εκδοχή της γκρανόλας θα γίνει το νέο αγαπημένο σου συνοδευτικό σε πλήθος αλμυρών γευμάτων!
Γιατί και πως το χρώμα του τοίχου στο υπνοδωμάτιο επηρεάζει τον ύπνο και την υγεία…
Ο μυστικός κανόνας που ακολουθούν οι πιο ισχυροί άνθρωποι στον κόσμο... Τι είναι αυτό που…
Κι όμως οι δεσμευμένοι άντρες μυρίζουν πιο ελκυστικά στις γυναίκες απ' ό,τι μυρίζουν οι ελεύθεροι…
Σάλος στη Γαλλία Η Μπριζίτ Μακρόν βρέθηκε καταχωρημένη ως άνδρας στον Φορολογικό Ιστότοπο Μια εξαιρετικά…
Πέθανε σε ηλικία 100 ετών η εμβληματική ηθοποιός της Λάσι, Τζουν Λόκχαρτ, σκορπώντας θλίψη στον…
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί σχεδόν σε κάθε σούπερ μάρκετ που επισκέπτεστε, το τμήμα με τα…