Γνώριζες όμως ότι η γκρανόλα μπορεί να γίνει και αλμυρή; Επίσης μπορείς να τις προσθέσεις σε σαλάτες, σούπες, ακόμα και σε ριζότο, δίνοντας μια ιδιαίτερη γευστική πινελιά. Δοκίμασε να ετοιμάσεις τη δική σου αλμυρή γκρανόλα με την παρακάτω απλή συνταγή. Ωστόσο αποθήκευσε τη σε αεροστεγές βαζάκι για μελλοντική χρήση.
Υλικά:
Αρχικά προθερμάνει το φούρνο στους 180°C.
Έπειτα σε ένα μεγάλο μπολ, ανακάτεψε όλα τα υλικά μέχρι να καλυφθούν ομοιόμορφα η βρώμη, οι σπόροι και οι ξηροί καρποί.
Στη συνέχεια άπλωσε το μείγμα σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Μετά ψήσε για 15-20 λεπτά, μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
Βγάλε το από το φούρνο και άφησέ το να κρυώσει εντελώς.
Κατόπιν αποθήκευσε τη γκρανόλα σε βάζο με αεροστεγές καπάκι για να διατηρήσεις φρέσκια.
Σίγουρα αυτή η εκδοχή της γκρανόλας θα γίνει το νέο αγαπημένο σου συνοδευτικό σε πλήθος αλμυρών γευμάτων!
Απίστευτη τραγωδία στο Γενικό Κρατικό Νικαίας ανήμερα το Μεγάλο Σάββατο: Τραυματιοφορέας πέθανε ξαφνικά εν ώρα…
Σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 42χρονου άνδρα στην…
Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην Λήμνο η είδηση του τραγικού θανάτου μιας 55χρονης γυναίκας,…
Ο πονοκέφαλος αποτελεί ένα πολύ συχνό φαινόμενο που μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά, χωρίς εμφανή αιτία.…
Το Μεγάλο Σάββατο είναι εδώ και οι νοικοκυρές έχουν ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το…
Με μεγαλοπρέπεια και βαθιά συγκίνηση τελέστηκε η Ακολουθία της Πρώτης Ανάστασης στον Ιερό Ναό Παναγίας…