ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανιστόρητη και χυδαία επίθεση Τσαβούσογλου στην Ελλάδα με στόχο τη Θράκη: «Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα της ‘τουρκικής μειονότητας’»

Όσο δεν παίρνει κατάλληλες απαντήσεις, επιμένει στις προκλήσεις η Άγκυρα!

Νέα χυδαία και ανιστόρητη επίθεση κατά της Ελλάδος, με στόχο τη Θράκη, από τον Τούρκο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου. «Η Τουρκία θα συνεχίσει αποφασιστικά την υποστήριξή της στον δίκαιο αγώνα της ‘τουρκικής μειονότητας’ της Δυτικής Θράκης».

Για «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη κάνει λόγο το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο αναφέρει ότι «στηρίζει τον δίκαιο αγώνα της».

Για «δίκαιο αγώνα» της «τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη, κάνει λόγο το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας! Συνεχίζοντας το γαϊτανάκι των προκλήσεων εναντίον της Ελλάδας.

Σε μήνυμά του στο twitter, αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο αγώνας για την τουρκικότητα που δίνουν οι Δυτικοθρακιώτες ομογενείς μας, για περισσότερα από 30 χρόνια, συνεχίζεται και σήμερα, με την ίδια αποφασιστικότητα, όπως την πρώτη μέρα.

Η Τουρκία θα συνεχίσει αποφασιστικά την υποστήριξή της σε αυτόν τον δίκαιο αγώνα της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Και δεν θα αφήσει μόνους τους ομογενείς αδελφούς της».

Όπως φαίνεται… Όσο δεν παίρνει κατάλληλες απαντήσεις, από την Ελλάδα, η Άγκυρα επιμένει στις προκλήσεις! Και κάθε φορά προχωράει ένα βήμα παρακάτω…

Back to top button