Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος με τον Νίκο Μάνεση και την Ελένη Τσολάκη: Το «αυθόρμητο φιλί» και η «τυχαία συνάντηση»!

Χορηγούμενο

Σάλος με τον Νίκο Μάνεση και την Ελένη Τσολάκη – Η αποκάλυψη από την παρουσιάστρια για την τυχαία συνάντηση και το γλυκό, αυθόρμητο, φιλί.

Η Ελένη Τσολάκη καλημέρισε τους τηλεθεατές του Open Weekend αποκαλύπτοντας τη συνάντηση που προηγήθηκε με τον Νίκο Μάνεση και πέταξε τα “καρφιά” της.

Η παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος του Alpha συναντήθηκαν τυχαία στο δρόμο, όταν βρέθηκαν στο ίδιο φανάρι με τα οχήματά τους. Περισσότερα αποκάλυψε η Ελένη Τσολάκη στο Open Weekend.

«Σήμερα το πρωί οδηγούσα για να έρθω από το πρωί στο γραφείο και ήταν άδειος ο δρόμος εκεί στην Πεντέλης που κατέβαινα. Όπως σταματάω στο φανάρι και κάνω δεξιά, ποιον βλέπω δίπλα μου; Τον Νίκο Μάνεση», ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.

Οι συνεργάτες ρώτησαν εάν συνομίλησε με τον δημοσιογράφο. Ωστόσο η ίδια δεν πρόλαβε να τον χαιρετήσει: «Δεν με είδε γιατί άναψε το φανάρι. Γλυκό φιλί στον Νίκο Μάνεση γιατί ακούγονται πολλά για τους αντίπαλους στις ζώνες και στα κανάλια. Ορίστε, να δείξουμε ότι είναι ένα αυθόρμητο, γλυκό φιλί», είπε η Ελένη Τσολάκη για τον Νίκο Μάνεση. Ο οποίος παίζει «απέναντι» από την εκπομπή της, μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Δείτε, παρακάτω, το αποκαλυπτικό βίντεο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button