ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Δραματικές στιγμές για τη Ράνια Τζίμα: «Φοβάμαι πάρα πολύ…»

Ο άγνωστος εφιάλτης της δημοσιογράφου

Εφιαλτικές στιγμές έχει ζήσει στο παρερθόν η Ράνια Τζίνα, η οποία σε μία απολαυστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» μίλησε για το ενδεχόμενο να στραφεί στη ψυχαγωγία, τον φόβο που είχε για την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων, αλλά και τη σχέση της με την κόρη της, Ελένη.

«Φοβάμαι πάρα πολύ…»

Ειδικότερα, η Ράνια Τζίμα μίλησε για τον φόβο την έκθεσης και κατά πόσο επηρεάζεται από τις γνώμες τρίτων. «Η εικόνα μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες δεν έχει καμία σχέση. Όταν όμως ξεκινάει το κομμάτι δουλειά δεν έχω πλάκα. Φοβάμαι πάρα πολύ την έκθεση. Το μεγαλύτερο κομμάτι του εαυτού μου δεν είναι κοινής λήψης» εξομολογήθηκε.

«Δεν με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι γενικά, όμως από τους ανθρώπους της δουλειάς που εμπιστεύομαι θα επιδιώξω τη γνώμη τους. Έχω καταφέρει με πολύ κόπο να μη με επηρεάζει η γνώμη του οποιουδήποτε, κάτι που συνέβαινε τα πρώτα χρόνια» πρόσθεσε η Ράνια Τζίμα.

«Πίστευα τόσο πολύ ότι δεν μπορώ να κάνω δελτίο ειδήσεων… Που είχα πείσει τον εαυτό μου ότι δεν το θέλω κι ολας. Όταν ήρθα στο Mega και μου είπαν “θέλουμε να κάνετε δελτία ειδήσεων» τους είπα δεν γίνεται, αποκλείεται, να βρούμε κάτι άλλο, θέλω πολύ να δουλέψουμε μαζί.

Στα δικά μου μάτια είναι μία δουλεία που θέλει να είσαι πολύ προσεκτικός και προσηλωμένος και πίστευα ότι δεν είμαι αρκετά καλή… Στο μυαλό μου δεν μπορούσα ποτέ να μπω δίπλα στους συνάδελφους που κάνουν δελτία ειδήσεων απέναντι μας. Έλεγα “που πας; δεν γίνεται, δεν μπορείς!”», είπε.

Όπως είπε η ίδια, δεν αντέχει να δει τον εαυτό της στην τηλεόραση καθώς βλέπει μόνο λάθη. «Πριν από το πρώτο δελτίο ζήτησα από τον Γαβριήλ (σ.σ.: Σακελλαρίδη) να πάμε μία μεγάλη βόλτα στη θάλασσα. Μετά το δελτίο ήθελα να πάρω τηλέφωνο τη μαμά μου, αλλά αυτό δεν γινόταν».

Ως μητέρα, η Ράνια Τζίμα περιέγραψε τον εαυτό της ως χαλαρή μαμά. «Προσπαθώ να περάσω στην κόρη μου προοδευτικά μηνύματα και εκείνη τα χρησιμοποιεί όπως της αρέσει. Είχα πει στην Ελένη ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε όλοι τα ίδια. Και όταν η δασκάλα τους έβαλε να αντιγράψουν κάτι στον πίνακα, εκείνη έγραψε τα δικά της».

Back to top button