Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Απίστευτη αισχροκέρδεια σε σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος»: ‘Διπλασίασαν’ τις τιμές και πουλούσαν γιαούρτια δήθεν για «προσφορά»!

Χορηγούμενο

Απίστευτη αισχροκέρδεια παρατηρήθηκε σε υποκατάστημα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – Ενώ, εν μία νυκτί, διπλασίασαν τις τιμές, τα πουλούσαν δήθεν σε… τιμή ευκαιρίας και είχαν, μάλιστα και ειδική σήμανση για να παραπλανούν τους καταναλωτές.

Πιο συγκεκριμένα, στο κατάστημα του ΑΒ Βασιλόπουλος, στην Καλλιθέα, που βρίσκεται επί της οδού Γρυπάρη αρ. 141,  ξαφνικά όλα τα είδη γιαουρτιών είχαν ‘διπλάσια’ τιμή από την κανονική και μάλιστα, εμπαίζοντας τους καταναλωτές, τα παρουσίαζαν ως «προσφορές» με δήθεν αρχική τιμή 5,50 και 6,50 ευρώ (τα δύο τεμάχια + ένα δώρο) και τα «πρόσφεραν» στους ανυποψίαστους καταναλωτές σε τιμές ακόμη μεγαλύτερες από όσο είχαν κανονικά και μέχρι πριν από μία μέρα. Για του λόγου το αληθές δείτε και τις σχετικές φωτογραφίες οι οποίες τραβήχτηκαν από καταναλωτή, ως αποδεικτικό στοιχείο.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στο εν λόγω σούπερ μάρκετ (τριών ορόφων) λειτουργεί μόνιμα μόνο με ένα ταμείο, αναγκάζοντας τους καταναλωτές να περιμένουν απίστευτα αρκετή ώρα στην ουρά μέχρι να φτάσει η σειρά τους και να πληρώσουν!

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button