Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαμός σε βάπτιση: Άγριο ξύλο στην εκκλησία για τα ‘μάτια’ μιας γυναίκας!

Πλακώθηκαν την ώρα του μυστηρίου!

Χορηγούμενο

Ο κακός χαμός έγινε σε βάπτιση, στην Αχαΐα, στον Δήμο Ερυμάνθου, όπου κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, θερμόαιμοι καλεσμένοι, αγνόησαν τα πάντα και αρπάχτηκαν στο ξύλο, για τα ‘μάτια’ μιας γυναίκας!

Οι δυο καλεσμένοι, λοιπόν, δεν υπολόγισαν ούτε μυστήριο, ούτε νονούς, ούτε γονείς και ιερείς και ξαφνικά άρχισαν να λογομαχούν έξω από την εκκλησία και και με τα πνεύματα να ανάβουν κατέληξαν να πλακωθούν στο ξύλο, την ώρα που μέσα στην εκκλησία γινόταν η βάπτιση!

Οι συγκεκριμένοι καλεσμένοι, που αρπάχτηκαν ήταν φίλοι του ζευγαριού οι οποίοι, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, είχαν οικονομικές διαφορές, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, φέρνεται να ‘σκοτώθηκαν’ για τα όμορφα μάτια μιας γυναίκα!

Το απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα έξω από τον ιερό ναό και κατά κυριολεξίαν… έπεσε άγριο ξύλο, με κάποιους από τους προσκεκλημένους να επεμβαίνουν και με δυσκολία να καταφέρνουν να τους χωρίσουν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και οι δύο άντρες, μετά τον χαμό που προκάλεσαν, αποχώρησαν από τον χώρο της εκκλησίας.

Φανταστείτε το τι θα συνέβαινε, εάν οι δύο νταήδες βρίσκονταν και μετά το μυστήριο, στο τραπέζι.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button