ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απίστευτο: Γνωστός δημοσιογράφος, αδελφός του Κυριάκου Βελόπουλου, κατεβαίνει στις εκλογές υποψήφιος με τη ΝΔ!

Μπορεί ο Κυριάκος Βελόπουλος να κάνει αγώνα, ώστε η Ελληνική Λύση να ενισχύσει την εκλογική της επιρροή, φαίνεται, όμως, ότι ο αδελφός του, Δημήτρης Βενιέρης, δεν θέλγεται, παραμένει στις τάξεις της ΝΔ και θα είναι στις εκλογές ξανά υποψήφιος με το κόμμα στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Βενιέρης έχει λάβει το «πράσινο φως» για να διεκδικήσει μια έδρα στη Θεσσαλονίκη. Ενώ ο ίδιος όλα τα τελευταία χρόνια είναι στο τιμόνι του ραδιοφωνικού σταθμού Status Fm 107,7. Έχει μακρά δημοσιογραφική διαδρομή σε μέσα της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας και ειδικά στα ερτζιανά, ενώ θεωρείται από τις «δυνατές φωνές» της συμπρωτεύουσας.

Το «Δημήτρης Βενιέρης» ήταν αρχικά ένα ψευδώνυμο, το οποίο κανονικοποιήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Με τον δημοσιογράφο να το προσθέτει στα επίσημα έγγραφά του τότε. Ο ίδιος γεννήθηκε ως «Βελόπουλος» και είναι ο μεγαλύτερος αδερφός του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης. Αν και πολιτικά οι δυο τους δεν συμπορεύονται.

Κατά πληροφορίες, πάντως, η Ελληνική Λύση αυτήν την περίοδο υφίσταται δημοσκοπικές πιέσεις. Καθώς η δυναμική που είχε αναπτύξει το τελευταίο διάστημα μοιάζει να ψαλιδίζεται.

Back to top button