ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απίστευτο: Από τα καλλιστεία στη στάνη! Ποιά Ελληνίδα εστεμμένη έγινε βοσκοπούλα;

Δείτε φωτογραφίες από τη νέα της ζωή

Την άλλοτε Miss Young Έφη Κασσοπούλου φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη, αποσπώντας μία συνέντευξη για τη νέα ζωή που «έχτισε» στην επαρχία.

«Σε ηλικία 16 ετών με κατεύθυνε η σχολή, όπου βρισκόμουν, στο να πάω στα καλλιστεία το 1982 και να πάρω τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Πήρα όμως τον τίτλο της Μις Γιανγκ. Σταρ Ελλάς τότε βγήκε η Τίνα Ρούσσου και Μις Ελλάς η Ανθή Πριοβόλου. Ήταν μια όμορφη εμπειρία. Τα καλλιστεία τότε δεν εμφανίστηκαν στην τηλεόραση γιατί το κίνημα των φεμινιστριών τα μπλοκάρισε. Μετά τα καλλιστεία συνέχισα να δουλεύω σαν χορεύτρια σε μαγαζιά.

Παντρεύτηκα, έκανα μια κόρη και έχω τέσσερα μικρά εγγονάκια που τα υπεραγαπώ. Την απόφαση να αφήσω την Αθήνα για να πάω στην επαρχία την πήρα όταν είδα έγκυο την κόρη μου στο πρώτο της παιδί. Δε με κρατούσε τίποτα πλέον στην Αθήνα, ήθελα να γυρίσω για να είμαι κοντά τους και έτσι τα εγκατέλειψα όλα… Δεν το πολυσκέφτηκα. Ήταν αυθόρμητο.

Έχω κάποιες φίλες και κάποιους φίλους εδώ, συναντιόμαστε, τρώμε κάποιο φαγητό και δε νιώθω μοναξιά. Έχω την καλύτερη παρέα εδώ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Related Articles

Back to top button