ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θυμάστε τη Βάσια Λόη; Ο λόγος που «εξαφανίστηκε» και η νέα ζωή (βίντεο)

Χλιδή, ασφάλεια και ζεστασιά στην αγκαλιά γνωστού εφοπλιστή

Πριν από 13 χρόνια, η Βάσια Λόη πήρε την απόφαση να ολοκληρώσει την πορεία της στην τηλεόραση και να αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένειά που απέκτησε με τον σύζυγό της και εφοπλιστή, Νίκο Μαδιά.

Η πρώην παρουσιάστρια συμμετείχε σε σειρά μεσημεριανών εκπομπών τη δεκαετία 2000-2010, με τελευταία το «Μεσημεριανό Express» στο Alter (2009-2011).

Μετά από 13 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, λοιπόν, οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τη Βάσια Λόη σε σπάνια κοσμική της έξοδο, το βράδυ του Σαββάτου (10/2), και της ζήτησαν μία δήλωση αναφορικά με το ενδεχόμενο να τη δούμε ξανά στην τηλεόραση.

Βάσια Λόη και Νίκος Μαδιάς

«Όχι, δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψω στην τηλεόραση. Είμαι πάρα πολύ καλά, έχω τα παιδάκια μου, μεγαλώνω τους γιους μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πολύ ευτυχισμένη», απάντησε η Βάσια Λόη, υπογραμμίζοντας πως έχει κλείσει οριστικά αυτό το κεφάλαιο για εκείνη.

«Είχαν γίνει κατά καιρούς πολλές τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά ήμουν κατηγορηματική. Δε θέλω να δουλέψω ξανά», κατέληξε στις δηλώσεις της η Βάσια Λόη.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Related Articles

Back to top button