ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Αποκάλυψη σοκ για τον Γιώργο Μαρίνο: «Ζητιάνευε για λίγο…»

Η Άννα Φόνσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» πριν καιρό και μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο.

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το “Σπίτι του Ηθοποιού” αλλά και την άγνωστη περιπέτεια υγείας του Γιώργου Μαρίνου και την περίοδο που χρειάστηκε να τον φιλοξενήσει.

Η σοκαριστική μαρτυρία της Άννας Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο

Η Άννα Φόνσου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τον Γιώργο Μαρίνο τον θαύμαζα πολύ αλλά δεν τον ήξερα. Πήγαινα στη Μέδουσα γιατί μου άρεσε πολύ αλλά δεν μας είχε συστήσει ποτέ κανένας.

Μια μέρα που είχα πρεμιέρα στο θέατρο, λοιπόν, με παίρνει μια κυρία τηλέφωνο και μου λέει ‘‘κα. Φόνσου είμαι γιατρός και είναι εδώ ο Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος έρχεται κάθε μέρα, θέλει να του γράφω χάπια που δεν μπορώ να του γράφω και ζητιανεύει να του δίνει λίγο γάλα ο κόσμος’’. Στην αρχή νόμιζα πως έκανε λάθος αλλά με όσα μου είπε τρελάθηκα και της λέω ‘’έρχομαι’’».

«Πριν δυο, τρία χρόνια. Πάω εκεί, την βρίσκω αυτήν και μου δείχνει το σπίτι. Χτυπάω εγώ, δεν απαντάει κανένας. Δεν απαντάει κανείς και φωνάζω την Αστυνομία. Μπαίνουμε μέσα, αρχίζω να φωνάζω εγώ ‘’Γιώργο, Γιώργο, Γιώργο’’ και ακούγεται μια φωνή ‘’κατεβείτε κάτω, αλλά έχω σκυλιά και δεν μιλάνε ελληνικά’’. Κατεβαίνω κάτω και είναι ο Γιώργος, που ήταν αδύνατος και κούκλος, κλείνει τα σκυλιά και του λέω «η Άννα Φόνσου είμαι, μου είπαν ότι ταλαιπωρήστε και ήρθα να βοηθήσουμε».

Μου είπε ‘‘ναι ταλαιπωρούμαι και τώρα αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα, έχω έναν πόνο εδώ’’ και του είπα να πάμε στο νοσοκομείο», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Back to top button