Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Ανάγκασαν αεροσυνοδούς να γδυθούν σε συνέντευξη για προσλήψεις!

Χορηγούμενο

Υποψήφιες για μία θέση ως αεροσυνοδοί στις αερογραμμές «Kuwait Airways», κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων για την πρόσληψή τους αναγκάστηκαν να γδυθούν και να μείνουν με τα εσώρουχά τους, προκειμένου ο υπεύθυνος προσλήψεων να ρίξει μια ματιά στο σώμα τους, για να διαπιστώσει εάν είναι κατάλληλες για τη θέση.

Το απίστευτο περιστατικό, σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «elDiario.es», συνέβη τον περασμένο Νοέμβριο σε ξενοδοχείο στην Ισπανία, όπου η εταιρεία «Meccti», που θεωρείται ως «το μεγαλύτερο παγκοσμίως πρακτορείο πρόσληψης προσωπικού καμπίνας», διενεργούσε τις συνεντεύξεις των υποψηφίων για λογαριασμό της αεροπορικής εταιρείας «Kuwait Airways».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μία από τις υποψήφιες, «η κοπέλα που ήταν η πρώτη συνεντευξιαζόμενη βγήκε με δάκρυα στα μάτια λέγοντας χαρακτηριστικά ότι την υποχρέωσαν να βγάλει σχεδόν όλα της τα ρούχα, εκτός από τα εσώρουχα. «Ήταν η πρώτη της συνέντευξη για δουλειά. Βγήκαν και οι άλλες και είπαν το ίδιο. Δυσκολεύτηκα να το πιστέψω, σοκαρίστηκα. Αλλά δεν υπερέβαλαν», περιέγραψε ανώνυμα.

Μία άλλη υποψήφια αποκάλυψε ότι πολλές επίδοξες αεροσυνοδοί «κόπηκαν» γιατί είχαν ουλές, σημάδια εκ γενετής, τατουάζ, ή απλά δεν τους άρεσε το δέρμα ή το χαμόγελό τους.

Επιπλέον, τα στελέχη της Meccti έκαναν ερωτήσεις για το αν οι κοπέλες ήταν διατεθειμένες να χάσουν ή να πάρουν βάρος, ενώ απέκλεισαν όλες τις γυναίκες που φορούσαν γυαλιά και σιδεράκια στα δόντια.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button