Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Αποκάλυψη ‘βόμβα’ από την Κάτια Ζυγούλη για τον γάμο με τον Σάκη Ρουβά: «Αποφάσισα συνειδητά να…»

Έλυσε τη σιωπή της!

Χορηγούμενο

Μια αποκάλυψη – ‘βόμβα’ έκανε η Κάτια Ζυγούλη για τον γάμο με τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Σάκη Ρουβά.

«Αποφάσισα συνειδητά να αφήσω με τον Σάκη…»

Καλεσμένη την Κάτια Ζυγούλη θα έχει ο Τάσος Τρύφωνος στο επόμενο επεισόδιο της εκπομπής Τετ Α Τετ, που θα προβληθεί σήμερα, Κυριακή, μέσα από το πρόγραμμα του Alpha Κύπρου. Μέσα σε όλα, το εντυπωσιακό μοντέλο θα μιλήσει για την γνωριμία και την σχέση με τον Σάκη Ρουβά.

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ της εκπομπής, μάλιστα, η Κάτια Ζυγούλη σημειώνει πως «δεν ήμουν ούτε Ρουβίτσα ούτε ήξερα τα τραγούδια του Σάκη. Πολύ ωραίο αγόρι αυτός» είχα πει γιατί μου είχε αρέσει και τον είχα βρει πολύ νόστιμο. Όταν όμως γνώρισα τον Σάκη και μπήκαμε σε σχέση, αποφάσισα πολύ συνειδητά ότι «αυτά που ήξερες με τις ζήλιες και τις ανασφάλειες, ξέχασε τα! Θα τρελαθείς». Νομίζω όταν είπα το ναι στον γάμο, μετά από τέσσερα παιδιά, «παρ’ το απόφαση, εδώ είσαι», αποφάσισα».

«Πολλά από αυτά που έκανα στη δουλειά μου δεν τα καταλάβαινα με την πρώτη. Έπρεπε να κοιτάξω μετά από πάρα πολλά χρόνια πίσω και να πω, μπράβο τα κατάφερα», προσθέτει ακόμα η σύζυγος του Σάκη Ρουβά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα αποκάλυψε η Κάτια Ζυγούλη για τον Σάκη Ρουβά

“Βόμβα” από την Κάτια Ζυγούλη για τον Σάκη Ρουβά και τον γάμο τους! Τι συμβαίνει πραγματικά μέσα στο σπίτι τους και τη σχέση τους;

«Ο κόσμος έχει την εικόνα της τέλειας οικογένειας και της τέλειας σχέσης για εμάς…»
Συγκεκριμένα, για τον Σάκη Ρουβά και τις εντάσεις στον γάμο τους, όπως και για την επιλογή να ζει μακρυά από το lifestyle μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κάτια Ζυγούλη.

Πώς αποφάσισες να αποσυρθείς από όλο αυτό που λέγεται Life Style, συνέβη κάτι;

«Νομίζω πως από την πρώτη εγκυμοσύνη και έπειτα με απορρόφησε τόσο πολύ μητρότητα που δε με συγκινούσαν τα υπόλοιπα. Βέβαια ποτέ δεν ήμουν πολύ μέσα στα κοσμικά. Αυτή τη στιγμή η καθημερινή μας ζωή είναι πάρα πολύ κοντά στο χώμα και στη φύση»

Ως σύντροφος πώς τροφοδοτείς τη σχέση ώστε να έχει διάρκεια, κατανόηση, προσοχή και φροντίδα;

«Νοιώθω ότι ο κόσμος έχει την εικόνα της τέλειας οικογένειας και της τέλειας σχέσης για εμάς. Μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά και μας το δίνω. Δεν είναι όμως έτσι, δεν είναι όλα ροζ πούδρα στο σπίτι. Εννοείται ότι υπάρχουν και εντάσεις και διαφωνίες αλλά όλα σε φυσιολογικά πράγματα. Το θέμα είναι πώς μπορείς να το αντιμετωπίσεις γιατί όλα αντιμετωπίζονται.

Αφήνουμε θυμούς να συσσωρεύονται και τελικά πας να πιάσεις το χέρι του άλλου και υπάρχει ένα τείχος μπροστά. Καλό είναι να τα δουλεύουμε. Αν στρέψεις την προσοχή σου από το ένα που σε εκνευρίζει, σε όλα τα άλλα που σε ενώνουν με το σύντροφό σου, αμέσως βλέπεις και τους λόγους να το κάνεις να δουλέψει. Θέλει και οι δύο να θέλουν να είναι μαζί»


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button