1 φραντζόλα γαλλικό ψωμί
4 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 γ. μαρινάρα ή σάλτσα πίτσας
1 1/2 γ. τριμμένη μοτσαρέλα
Φέτες πεπερόνι
2 κ.σ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
Νιφάδες θρυμματισμένες κόκκινες πιπεριές
Φρεσκοκομμένος βασιλικός, για επικάλυψη
Βήμα 1
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200°C. Κόψτε το ψωμί κατά μήκος στη μέση. Αναμείξτε το λιωμένο βούτυρο με το σκόρδο και απλώστε το ομοιόμορφο στην κομμένη πλευρά του ψωμιού. Ψήστε για 10 λεπτά, μέχρι να πάρει μια ελαφριά τραγανότητα.
Βήμα 2
Απλώστε τη μαρινάρα πάνω στο ψωμί και προσθέστε τη μοτσαρέλα, τις φέτες πεπερόνι, την παρμεζάνα και λίγες νιφάδες κόκκινης πιπεριάς. Ξαναβάλτε το στο φούρνο και ψήστε για άλλα 10 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
Βήμα 3
Πασπαλίστε με φρέσκο βασιλικό και σερβίρετε.
Ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Τσατραφύλλιας προειδοποιεί ότι έρχεται καύσωνας διαρκείας με πάνω από 40 βαθμούς…
Ισχυρό πλήγμα στην καρδιά της ελληνικής παράδοσης: Τέλος τα παραδοσιακά πανηγύρια με γουρουνόπουλα και σουβλάκια...…
Ηχητικό σοκ: Ο Τραμπ απείλησε τον Πούτιν ότι θα βομβαρδίσει τη Μόσχα... Απείλησε και τον…
Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε στρατιωτική επέμβαση για να αντιμετωπιστεί το Μεταναστευτικό: «Η δίοδος προς την Ελλάδα…
Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έριξε «βόμβα» για τη Μουρτζούκου: Τι κρύβεται πίσω από τις δολοφονίες των…
Τι ήταν και πως έφτιαχναν το Λάβδανο το οπιούχο ναρκωτικό που έκανε θραύση τον 19ο…