1 φραντζόλα γαλλικό ψωμί
4 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 γ. μαρινάρα ή σάλτσα πίτσας
1 1/2 γ. τριμμένη μοτσαρέλα
Φέτες πεπερόνι
2 κ.σ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
Νιφάδες θρυμματισμένες κόκκινες πιπεριές
Φρεσκοκομμένος βασιλικός, για επικάλυψη
Βήμα 1
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200°C. Κόψτε το ψωμί κατά μήκος στη μέση. Αναμείξτε το λιωμένο βούτυρο με το σκόρδο και απλώστε το ομοιόμορφο στην κομμένη πλευρά του ψωμιού. Ψήστε για 10 λεπτά, μέχρι να πάρει μια ελαφριά τραγανότητα.
Βήμα 2
Απλώστε τη μαρινάρα πάνω στο ψωμί και προσθέστε τη μοτσαρέλα, τις φέτες πεπερόνι, την παρμεζάνα και λίγες νιφάδες κόκκινης πιπεριάς. Ξαναβάλτε το στο φούρνο και ψήστε για άλλα 10 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
Βήμα 3
Πασπαλίστε με φρέσκο βασιλικό και σερβίρετε.
Ξαφνική ανακάλυψη σοκ στον βυθό της Ανταρκτικής άφησε άφωνους όλους τους επιστήμονες και σήμανε συναγερμό…
Ποιό είναι το πουλί του οποίου το ένα μόνο φτερό πωλείται για σχεδόν 30000 δολάρια…
Άνδρας βούτηξε στο κενό από το ψηλότερο κτίριο της Ευρώπης ύψους 230 μέτρων και το…
Το θαυματουργό νερό του Γιώργου Καματερού και οι τραγικές συνέπειες για όσους τον πίστεψαν και…
12 Οκτωβρίου – Ποιοί γιορτάζουν σήμερα σύμφωνα με το εορτολόγιο; Ο Όσιος Συμεών ο Νέος…
Αλλάζει χέρια τελικά ο Παναθηναϊκός;... Η Μαρία Αγγελικούση και το σκληρό γεωπολιτικό παρασκήνιο πίσω από…