1 φραντζόλα γαλλικό ψωμί
4 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 γ. μαρινάρα ή σάλτσα πίτσας
1 1/2 γ. τριμμένη μοτσαρέλα
Φέτες πεπερόνι
2 κ.σ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
Νιφάδες θρυμματισμένες κόκκινες πιπεριές
Φρεσκοκομμένος βασιλικός, για επικάλυψη
Βήμα 1
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200°C. Κόψτε το ψωμί κατά μήκος στη μέση. Αναμείξτε το λιωμένο βούτυρο με το σκόρδο και απλώστε το ομοιόμορφο στην κομμένη πλευρά του ψωμιού. Ψήστε για 10 λεπτά, μέχρι να πάρει μια ελαφριά τραγανότητα.
Βήμα 2
Απλώστε τη μαρινάρα πάνω στο ψωμί και προσθέστε τη μοτσαρέλα, τις φέτες πεπερόνι, την παρμεζάνα και λίγες νιφάδες κόκκινης πιπεριάς. Ξαναβάλτε το στο φούρνο και ψήστε για άλλα 10 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
Βήμα 3
Πασπαλίστε με φρέσκο βασιλικό και σερβίρετε.
Μαρίνα Φασάκη: Ποιά είναι η νεαρή δασκάλα που έχει «τρελάνει» τη Μύκονο; Ο λόγος που…
Απίστευτο το πως το Tetris καίει τον εγκέφαλo και επηρεάζει από τη σκέψη μας μέχρι…
Σταύρος Μπαλάσκας και Γρηγόρης Βαλλιανάτος αρπάχτηκαν σε δημόσια θέα, κάνοντας χαμό μπροστά στις κάμερες... Ένταση…
Ασυγκράτητες οι Ελληνίδες 8 στις 10 γυναίκες απατούν τον σύντροφό τους Αποκαλύψεις σοκ σε νέα…
Προσοχή: Κλείνουν οι τράπεζες για 4 ημέρες Πως θα γίνονται οι συναλλαγές; Τι θα γίνει…
Έξαλλοι οι Τούρκοι με βίντεο Βρετανού βουλευτή που δείχνει υπερσύγχρονα ελληνικά άρματα μάχης στον δρόμο…