1 φραντζόλα γαλλικό ψωμί
4 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 γ. μαρινάρα ή σάλτσα πίτσας
1 1/2 γ. τριμμένη μοτσαρέλα
Φέτες πεπερόνι
2 κ.σ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
Νιφάδες θρυμματισμένες κόκκινες πιπεριές
Φρεσκοκομμένος βασιλικός, για επικάλυψη
Βήμα 1
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200°C. Κόψτε το ψωμί κατά μήκος στη μέση. Αναμείξτε το λιωμένο βούτυρο με το σκόρδο και απλώστε το ομοιόμορφο στην κομμένη πλευρά του ψωμιού. Ψήστε για 10 λεπτά, μέχρι να πάρει μια ελαφριά τραγανότητα.
Βήμα 2
Απλώστε τη μαρινάρα πάνω στο ψωμί και προσθέστε τη μοτσαρέλα, τις φέτες πεπερόνι, την παρμεζάνα και λίγες νιφάδες κόκκινης πιπεριάς. Ξαναβάλτε το στο φούρνο και ψήστε για άλλα 10 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
Βήμα 3
Πασπαλίστε με φρέσκο βασιλικό και σερβίρετε.
Με γκολ του Αράο στις καθυστερήσεις (92') ο Παναθηναϊκός πέτυχε σημαντική νίκη με 2-1. Επί…
Ο Ιράν προετοιμάζεται για αντίποινα κατά του Ισραήλ, σύμφωνα με δηλώσεις του Αλί Λαριτζανί. Ανώτερου…
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό ενός 22χρονου κολυμβητή που…
Η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς αναλαμβάνουν τον ρόλο των σχολιαστών της ΕΡΤ για…
Ενώ ανακοινώνεται η μετατροπή των σχολών σε πανεπιστημιακό επίπεδο ιδρύματα, ο αριθμός των παραιτήσεων σπουδαστών…
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση στο Αγρίνιο. Καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία.…