1 φραντζόλα γαλλικό ψωμί
4 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 γ. μαρινάρα ή σάλτσα πίτσας
1 1/2 γ. τριμμένη μοτσαρέλα
Φέτες πεπερόνι
2 κ.σ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
Νιφάδες θρυμματισμένες κόκκινες πιπεριές
Φρεσκοκομμένος βασιλικός, για επικάλυψη
Βήμα 1
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200°C. Κόψτε το ψωμί κατά μήκος στη μέση. Αναμείξτε το λιωμένο βούτυρο με το σκόρδο και απλώστε το ομοιόμορφο στην κομμένη πλευρά του ψωμιού. Ψήστε για 10 λεπτά, μέχρι να πάρει μια ελαφριά τραγανότητα.
Βήμα 2
Απλώστε τη μαρινάρα πάνω στο ψωμί και προσθέστε τη μοτσαρέλα, τις φέτες πεπερόνι, την παρμεζάνα και λίγες νιφάδες κόκκινης πιπεριάς. Ξαναβάλτε το στο φούρνο και ψήστε για άλλα 10 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
Βήμα 3
Πασπαλίστε με φρέσκο βασιλικό και σερβίρετε.
Σάλος στη Χίο... Έδιωξαν από εστιατόριο, κακήν κακώς, πελάτες για να κάτσει ανενόχλητος ο Ατζούν…
Το έντερο, ο "δεύτερος εγκέφαλος" του σώματός μας, συχνά παραμελείται μέχρι να αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα.…
Επίκειται Κόλαση με Ισραήλ και Ιράν - Γιατί οι Ρώσοι διπλωμάτες εκκενώνουν αθόρυβα το Τελ…
Τρίτη 26 Αυγούστου, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη των Αγίων Αδριανού και Ναταλίας, ενός…
Δραματικό τέλος είχε ένα θλιβερό περιστατικό που εκτυλίχθηκε χθες, Δευτέρα 25 Αυγούστου 2025, στο Αγρίνιο,…
Μετά τον Βαγιαννίδη και ο Φώτης Ιωαννίδης φεύγει για Σπόρτινγκ; Η μεταγραφή και η συμφωνία…