1 φραντζόλα γαλλικό ψωμί
4 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 γ. μαρινάρα ή σάλτσα πίτσας
1 1/2 γ. τριμμένη μοτσαρέλα
Φέτες πεπερόνι
2 κ.σ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
Νιφάδες θρυμματισμένες κόκκινες πιπεριές
Φρεσκοκομμένος βασιλικός, για επικάλυψη
Βήμα 1
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200°C. Κόψτε το ψωμί κατά μήκος στη μέση. Αναμείξτε το λιωμένο βούτυρο με το σκόρδο και απλώστε το ομοιόμορφο στην κομμένη πλευρά του ψωμιού. Ψήστε για 10 λεπτά, μέχρι να πάρει μια ελαφριά τραγανότητα.
Βήμα 2
Απλώστε τη μαρινάρα πάνω στο ψωμί και προσθέστε τη μοτσαρέλα, τις φέτες πεπερόνι, την παρμεζάνα και λίγες νιφάδες κόκκινης πιπεριάς. Ξαναβάλτε το στο φούρνο και ψήστε για άλλα 10 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
Βήμα 3
Πασπαλίστε με φρέσκο βασιλικό και σερβίρετε.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα, Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, στις 21:15, τη Βαλένθια στο πλαίσιο της 14ης…
Ανακαλύψτε την άγνωστη βυθισμένη γέφυρα της Φωκίδας κοντά στην Ιτέα, ένα εντυπωσιακό υποθαλάσσιο βυζαντινό μνημείο…
Φτιάξτε τους πιο νόστιμους κουραμπιέδες με απλά υλικά, μυστικά για τέλεια αφράτη ζύμη και έντονο…
Δείτε ποια ζώδια ευνοούνται το 2026 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη. Λέοντες, Δίδυμοι, Υδροχόοι και…
Σημαντική ενίσχυση του προσωπικού της προγραμματίζει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για το 2026, με…
Δείτε πώς κατασκευάζεται μια Bentley Mulsanne, Continental ή Flying Spur στο Crewe. Χειροποίητοι κινητήρες W12,…