Απολαυστικό Παγωτό Κορμός με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ και εξωτική νότα καρύδας. Η ιδανική δροσερή γεύση για το καλοκαίρι.
Για τη βάση
100γρ. Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
50γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
10γρ. Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
5γρ. κονιάκ
20γρ. αμύγδαλο κροκάν
20γρ. ζάχαρη άχνη
Για την κρέμα καρύδας
1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
400ml γάλα
50γρ. καρύδα τριμμένη
Για την κρέμα σοκολάτας
1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
400ml γάλα
2 κουτ. γλυκού στιγμιαίος καφές
Για το γαρνίρισμα
κανέλα τριμμένη
Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
Διαδικασία
Βήμα 1
Για τη βάση: Λιώνουμε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και τα συνδυάζουμε καλά με τα υπόλοιπα υλικά.
Βήμα 2
Για την κρέμα καρύδας: Παρασκευάζουμε την Κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες, προσθέτοντας και την καρύδα.
Βήμα 3
Για την κρέμα σοκολάτας: Διαλύουμε τον καφέ σε ζεστό γάλα και προσθέτουμε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ.
Βήμα 4
Απλώνουμε το μπισκότο σε μία μακρόστενη φόρμα και επάνω του τοποθετούμε την κρέμα σοκολάτας και στη συνέχεια την κρέμα καρύδας. Τοποθετούμε το γλύκισμα στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες, ξεφορμάρουμε και στολίζουμε με κανέλα και Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.
Χορηγούμενο