Χορηγούμενο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Απολαυστικός κορμός σεμιφρέντο με καρύδα και σοκολάτα!

Η ιδανική δροσερή γεύση για το καλοκαίρι

Χορηγούμενο

Απολαυστικό Παγωτό Κορμός με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ και εξωτική νότα καρύδας. Η ιδανική δροσερή γεύση για το καλοκαίρι.

Για τη βάση

100γρ. Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
50γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
10γρ. Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
5γρ. κονιάκ
20γρ. αμύγδαλο κροκάν
20γρ. ζάχαρη άχνη

Για την κρέμα καρύδας

1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
400ml γάλα
50γρ. καρύδα τριμμένη

Για την κρέμα σοκολάτας

1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
400ml γάλα
2 κουτ. γλυκού στιγμιαίος καφές

Για το γαρνίρισμα

κανέλα τριμμένη
Κακάο ΓΙΩΤΗΣ

Διαδικασία

Βήμα 1
Για τη βάση: Λιώνουμε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και τα συνδυάζουμε καλά με τα υπόλοιπα υλικά.
Βήμα 2
Για την κρέμα καρύδας: Παρασκευάζουμε την Κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες, προσθέτοντας και την καρύδα.
Βήμα 3
Για την κρέμα σοκολάτας: Διαλύουμε τον καφέ σε ζεστό γάλα και προσθέτουμε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ.
Βήμα 4
Απλώνουμε το μπισκότο σε μία μακρόστενη φόρμα και επάνω του τοποθετούμε την κρέμα σοκολάτας και στη συνέχεια την κρέμα καρύδας. Τοποθετούμε το γλύκισμα στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες, ξεφορμάρουμε και στολίζουμε με κανέλα και Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button