100γρ. Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
50γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
10γρ. Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
5γρ. κονιάκ
20γρ. αμύγδαλο κροκάν
20γρ. ζάχαρη άχνη
1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
400ml γάλα
50γρ. καρύδα τριμμένη
1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
400ml γάλα
2 κουτ. γλυκού στιγμιαίος καφές
κανέλα τριμμένη
Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
Βήμα 1
Για τη βάση: Λιώνουμε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και τα συνδυάζουμε καλά με τα υπόλοιπα υλικά.
Βήμα 2
Για την κρέμα καρύδας: Παρασκευάζουμε την Κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες, προσθέτοντας και την καρύδα.
Βήμα 3
Για την κρέμα σοκολάτας: Διαλύουμε τον καφέ σε ζεστό γάλα και προσθέτουμε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ.
Βήμα 4
Απλώνουμε το μπισκότο σε μία μακρόστενη φόρμα και επάνω του τοποθετούμε την κρέμα σοκολάτας και στη συνέχεια την κρέμα καρύδας. Τοποθετούμε το γλύκισμα στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες, ξεφορμάρουμε και στολίζουμε με κανέλα και Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής, 22 Νοεμβρίου,…
Μια από τις πιο ασυνήθιστες και ανησυχητικές υποθέσεις λαθρεμπορίας άγριας ζωής σημειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο…
Η Δέσποινα Μοιραράκη έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας…
Δύο περιοχές της Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ακόμη τριήμερο πριν από…
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο στα Τρίκαλα. Εκεί ένας έντονος καβγάς ανάμεσα σε μαθητές…
Το γάλα σύκου είναι ο ανεκτίμητος χυμός της φύσης με τα απίστευτα οφέλη για τον…