100γρ. Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
50γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
10γρ. Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
5γρ. κονιάκ
20γρ. αμύγδαλο κροκάν
20γρ. ζάχαρη άχνη
1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
400ml γάλα
50γρ. καρύδα τριμμένη
1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
400ml γάλα
2 κουτ. γλυκού στιγμιαίος καφές
κανέλα τριμμένη
Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
Βήμα 1
Για τη βάση: Λιώνουμε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και τα συνδυάζουμε καλά με τα υπόλοιπα υλικά.
Βήμα 2
Για την κρέμα καρύδας: Παρασκευάζουμε την Κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες, προσθέτοντας και την καρύδα.
Βήμα 3
Για την κρέμα σοκολάτας: Διαλύουμε τον καφέ σε ζεστό γάλα και προσθέτουμε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ.
Βήμα 4
Απλώνουμε το μπισκότο σε μία μακρόστενη φόρμα και επάνω του τοποθετούμε την κρέμα σοκολάτας και στη συνέχεια την κρέμα καρύδας. Τοποθετούμε το γλύκισμα στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες, ξεφορμάρουμε και στολίζουμε με κανέλα και Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.
Είναι μια συνήθεια που έχουμε όλοι: πλένουμε τα πάντα πριν τα μαγειρέψουμε. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα…
Ένας 75χρονος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στην Πύλη Ε1 του λιμανιού του Πειραιά,…
Η Εθνική Ελλάδος, υπό την καθοδήγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την απόδοσή…
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σχολίασε…
Σήμερα, 7 Σεπτεμβρίου 2025, συμπληρώνονται 26 χρόνια από τον φονικό σεισμό των 5,9 Ρίχτερ που…
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης μια νέα, σημαντική…