100γρ. Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
50γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
10γρ. Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
5γρ. κονιάκ
20γρ. αμύγδαλο κροκάν
20γρ. ζάχαρη άχνη
1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
400ml γάλα
50γρ. καρύδα τριμμένη
1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
400ml γάλα
2 κουτ. γλυκού στιγμιαίος καφές
κανέλα τριμμένη
Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
Βήμα 1
Για τη βάση: Λιώνουμε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και τα συνδυάζουμε καλά με τα υπόλοιπα υλικά.
Βήμα 2
Για την κρέμα καρύδας: Παρασκευάζουμε την Κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες, προσθέτοντας και την καρύδα.
Βήμα 3
Για την κρέμα σοκολάτας: Διαλύουμε τον καφέ σε ζεστό γάλα και προσθέτουμε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ.
Βήμα 4
Απλώνουμε το μπισκότο σε μία μακρόστενη φόρμα και επάνω του τοποθετούμε την κρέμα σοκολάτας και στη συνέχεια την κρέμα καρύδας. Τοποθετούμε το γλύκισμα στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες, ξεφορμάρουμε και στολίζουμε με κανέλα και Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική για δασική πυρκαγιά στον Αλμυροπόταμο της Εύβοιας. Η φωτιά εκδηλώθηκε στον…
Ο Γάλλος σέντερ Ματίας Λεσόρ δίνει μάχη με τον χρόνο για να προλάβει να αγωνιστεί…
Αύριο Πέμπτη 22 Μαΐου 2025, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τον Άγιο Μάρτυρα Βασιλίσκο. Επίσης τον…
Αναστάτωση επικρατεί στα Γλυκά Νερά μετά από ένα βίαιο περιστατικό που έστειλε έναν 48χρονο άνδρα…
Αποκάλυψη «βόμβα» από τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Ήθελε να με φιλάει στο...»…
Εικόνες που ανατριχιάζουν από το σημείο και το σπήλαιο όπου η Αγία Ελένη βρήκε τον…