Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Απόστολος Λύτρας – Εφιάλτης και στη φυλακή: Τα «χρωστούμενα» και οι ανοιχτοί λογαριασμοί με συγκρατούμενούς του

Δραματικές στιγμές για τον γνωστό ποινικολόγο

Χορηγούμενο

Απόστολος Λύτρας – Εφιάλτης και στη φυλακή: Τα «χρωστούμενα» και οι ανοιχτοί λογαριασμοί από το παρελθόν με συγκρατούμενούς του – Δραματικές στιγμές για τον γνωστό ποινικολόγο

Απόστολος Λύτρας – Εφιάλτης και στη φυλακή: Τα «χρωστούμενα» και οι ανοιχτοί λογαριασμοί από το παρελθόν με συγκρατούμενούς του – Όπως αναφέρει το nassosblog ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος τώρα είναι τρόφιμος των μεγαλύτερων φυλακών της χώρας, αναγκάζεται να ζητάει φαγητό από τους συγκρατουμένους του.

Παρόλο που έχει το δικαίωμα να αγοράζει προϊόντα από το κυλικείο της φυλακής… Οι παραγγελίες πραγματοποιούνται μόνο κάθε Τρίτη και Πέμπτη, καθιστώντας αδύνατη την άμεση προμήθεια τροφίμων. Έτσι, μέχρι να μπορέσει να ψωνίσει, πρέπει να τρώει το φαγητό της φυλακής, κάτι που δεν επιθυμεί.

Λύτρας: Στη φόρα τα μηνύματα που αντάλλαξαν η κόρη του με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό!

Ως αποτέλεσμα, ζητάει φαγητό από τους δύο συγκρατουμένους του στο κελί, κυρίως από τον λεγόμενο «μανάβη» – έναν ιδιοκτήτη αλυσίδας καταστημάτων που φυλακίστηκε για διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης – ο οποίος τον προμηθεύει με προϊόντα μέχρι την επόμενη Τρίτη. Ο Λύτρας τα αγοράζει με χρέωση σε έναν ατομικό αριθμό που λαμβάνει κάθε κρατούμενος για τις αγορές του.

Απόστολος Λύτρας: Τα ακριβά γούστα, τα χρέη και οι κατασχέσεις πίσω από τη χλιδάτη ζωή

Οι συνθήκες στο κελί του είναι δύσκολες, με την θερμοκρασία του κλιματιστικού τόσο χαμηλή που θυμίζει ιγκλού. Επιπλέον, υπήρξε ένα «θερμό» επεισόδιο με έναν αστυνομικό συγκρατούμενο, ο οποίος τον κατηγόρησε για την προκαταβολή που είχε λάβει ο… Λύτρας για την εκπροσώπησή του, χωρίς να έχει ολοκληρώσει την υπόθεση.

Απόστολος Λύτρας: Χαμός με την πρώην και τη νυν!

Έτσι, ο 52χρονος αποφεύγει να προαυλίζεται για να μην συναντήσει τον πελάτη που θεωρεί ότι τον αδίκησε.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button