Για την παρασκευή των σαρδελών με κάππαρη, μουστάρδα και κρασί, πρώτα ξεπλένουμε καλά τα φιλέτα των σαρδελών, τα αλατίζουμε και τα τοποθετούμε ομοιόμορφα σε μια ευρεία κατσαρόλα.
Σε μια τηγανίτα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για περίπου 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
Προσθέτουμε την κάππαρη και ανακατεύουμε για άλλο 1 λεπτό.
Σβήνουμε με το λευκό κρασί, αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τη μουστάρδα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ανακατεύουμε και αφαιρούμε από τη φωτιά, αδειάζοντας τη σάλτσα πάνω στις σαρδέλες.
Μαγειρεύουμε σε ισχυρή φωτιά, για περίπου 6 – 7 λεπτά, μέχρι να ψηθούν τα ψάρια.
Τέλος, προσθέτουμε τον μαϊντανό και το σχοινόπρασο και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Όποιος γυμνάζεται έχει νιώσει μυϊκό πόνο μετά από έντονη προπόναση. Αυτός ο πόνος, αν και…
Ένα 5χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του χθες σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης από ταχείας…
Παρόλο που ο καιρός στην Ελλάδα θυμίζει καλοκαίρι, με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 30 βαθμούς,…
Σύμφωνα με το Euroleague Time στο X, ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία…
Η εξάρτηση των εφήβων από το διαδίκτυο αποτελεί σοβαρό πρόβλημα. Επηρεάζοντας τη συμπεριφορά, την υγεία…
Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης η περίπτωση μιας 35χρονης γυναίκας. Η…