Για την παρασκευή των σαρδελών με κάππαρη, μουστάρδα και κρασί, πρώτα ξεπλένουμε καλά τα φιλέτα των σαρδελών, τα αλατίζουμε και τα τοποθετούμε ομοιόμορφα σε μια ευρεία κατσαρόλα.
Σε μια τηγανίτα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για περίπου 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
Προσθέτουμε την κάππαρη και ανακατεύουμε για άλλο 1 λεπτό.
Σβήνουμε με το λευκό κρασί, αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τη μουστάρδα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ανακατεύουμε και αφαιρούμε από τη φωτιά, αδειάζοντας τη σάλτσα πάνω στις σαρδέλες.
Μαγειρεύουμε σε ισχυρή φωτιά, για περίπου 6 – 7 λεπτά, μέχρι να ψηθούν τα ψάρια.
Τέλος, προσθέτουμε τον μαϊντανό και το σχοινόπρασο και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στο φως στη Θεσσαλονίκη. Όταν ένας πατέρας κατήγγειλε την…
Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Χαλκιδική. Και συγκεκριμένα στο 41ο χιλιόμετρο…
Η δημοσιοποίηση των οριστικών στοιχείων της Eurostat για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2024. Που αναμένεται…
Παρά την κοινή αντίληψη, η έκτη εβδομάδα της Μεγάλης Σαρακοστής, γνωστή και ως "Εβδομάδα των…
Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα οι συντάξεις του Μαΐου να δοθούν νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία.…
Ντουμπάι: Η απαγορευμένη λίστα με γνωστές Ελληνίδες τηλεπερσόνες και influencers που θησαυρίζουν παίρνοντας μέρος σε…