Για την παρασκευή των σαρδελών με κάππαρη, μουστάρδα και κρασί, πρώτα ξεπλένουμε καλά τα φιλέτα των σαρδελών, τα αλατίζουμε και τα τοποθετούμε ομοιόμορφα σε μια ευρεία κατσαρόλα.
Σε μια τηγανίτα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για περίπου 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
Προσθέτουμε την κάππαρη και ανακατεύουμε για άλλο 1 λεπτό.
Σβήνουμε με το λευκό κρασί, αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τη μουστάρδα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ανακατεύουμε και αφαιρούμε από τη φωτιά, αδειάζοντας τη σάλτσα πάνω στις σαρδέλες.
Μαγειρεύουμε σε ισχυρή φωτιά, για περίπου 6 – 7 λεπτά, μέχρι να ψηθούν τα ψάρια.
Τέλος, προσθέτουμε τον μαϊντανό και το σχοινόπρασο και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Η 8η Δεκεμβρίου σηματοδοτεί μία από τις πιο σκοτεινές επετείους της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Σαν…
Τι υπάρχει μέσα στον θρυλικό κινητήρα F1 Honda V10 που έγραψε ιστορία με τον Ayrton…
Ο Λόγος της Ανάκλησης: Μη Ανάληψη Υπηρεσίας από Αναπληρωτές Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την ανάκληση…
Ένταση επικράτησε στην Καρδίτσα, όταν αγρότες με τρακτέρ επιχείρησαν να προσεγγίσουν το γραφείο του Υπουργού…
Η Ανατροπή: Η Εξαφάνιση της «Παραδοσιακής» Σύνδεσης Κατά τη Διάρκεια της Πανδημίας Μια νέα έρευνα…
Το επίδομα στέγασης παραμένει ένα από τα βασικά κοινωνικά εργαλεία στήριξης των νοικοκυριών που ενοικιάζουν…