Για την παρασκευή των σαρδελών με κάππαρη, μουστάρδα και κρασί, πρώτα ξεπλένουμε καλά τα φιλέτα των σαρδελών, τα αλατίζουμε και τα τοποθετούμε ομοιόμορφα σε μια ευρεία κατσαρόλα.
Σε μια τηγανίτα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για περίπου 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
Προσθέτουμε την κάππαρη και ανακατεύουμε για άλλο 1 λεπτό.
Σβήνουμε με το λευκό κρασί, αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τη μουστάρδα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ανακατεύουμε και αφαιρούμε από τη φωτιά, αδειάζοντας τη σάλτσα πάνω στις σαρδέλες.
Μαγειρεύουμε σε ισχυρή φωτιά, για περίπου 6 – 7 λεπτά, μέχρι να ψηθούν τα ψάρια.
Τέλος, προσθέτουμε τον μαϊντανό και το σχοινόπρασο και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Αμαλιάδα, σχετικά με τον θάνατο…
Ανείπωτη τραγωδία ή άγριο θρίλερ στην Ξάνθη; Νεκροί οι δύο 16χρονοι που αγνοούνταν από εχθές…
Ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Πρέσιους Ατσίουα. Ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος από…
Την Τρίτη 8 Ιουλίου 2025, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου Προκοπίου του…
Λίγες ώρες μετά την ξαφνική αποπομπή του από υπουργός Μεταφορών, ο Ρομάν Σταροβόιτ βρέθηκε νεκρός,…
Η Τραμπζονσπόρ φαίνεται να απομακρύνεται από την απόκτηση του Σλοβένου χαφ του Παναθηναϊκού, Άνταμ Τσέριν.…