Για την παρασκευή των σαρδελών με κάππαρη, μουστάρδα και κρασί, πρώτα ξεπλένουμε καλά τα φιλέτα των σαρδελών, τα αλατίζουμε και τα τοποθετούμε ομοιόμορφα σε μια ευρεία κατσαρόλα.
Σε μια τηγανίτα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για περίπου 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
Προσθέτουμε την κάππαρη και ανακατεύουμε για άλλο 1 λεπτό.
Σβήνουμε με το λευκό κρασί, αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τη μουστάρδα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ανακατεύουμε και αφαιρούμε από τη φωτιά, αδειάζοντας τη σάλτσα πάνω στις σαρδέλες.
Μαγειρεύουμε σε ισχυρή φωτιά, για περίπου 6 – 7 λεπτά, μέχρι να ψηθούν τα ψάρια.
Τέλος, προσθέτουμε τον μαϊντανό και το σχοινόπρασο και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Το καταραμένο νούμερο που δεν θα δεις σε δωμάτιο ξενοδοχείου και ο λόγος που το…
Που και με ποιά παντρεύτηκε ο γιος του Πύρρου Δήμα, Βίκτωρ; Η ξεχωριστή και λιτή…
Σοκ: Γαλλία και Γερμανία ετοιμάζονται πυρετωδώς για μεγάλο πόλεμο με τη Ρωσία μέσα στο επόμενο…
Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, που θα διεξαχθεί από τις 21 Δεκεμβρίου έως τις 18 Ιανουαρίου,…
Στις 7 Σεπτεμβρίου, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη σημαντικών μορφών. Όπως ο Όσιος Δανιήλ…
Πέθανε ο σπουδαίος λυράρης Γιώργης Βασιλάκης σκορπώντας τη θλίψη στην Κρήτη και σε όλη την…