Για την παρασκευή των σαρδελών με κάππαρη, μουστάρδα και κρασί, πρώτα ξεπλένουμε καλά τα φιλέτα των σαρδελών, τα αλατίζουμε και τα τοποθετούμε ομοιόμορφα σε μια ευρεία κατσαρόλα.
Σε μια τηγανίτα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για περίπου 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
Προσθέτουμε την κάππαρη και ανακατεύουμε για άλλο 1 λεπτό.
Σβήνουμε με το λευκό κρασί, αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τη μουστάρδα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ανακατεύουμε και αφαιρούμε από τη φωτιά, αδειάζοντας τη σάλτσα πάνω στις σαρδέλες.
Μαγειρεύουμε σε ισχυρή φωτιά, για περίπου 6 – 7 λεπτά, μέχρι να ψηθούν τα ψάρια.
Τέλος, προσθέτουμε τον μαϊντανό και το σχοινόπρασο και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σοβαρότατο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Κορωπί, με θύμα μία 40χρονη γυναίκα από τη Λιθουανία,…
Η αναμέτρηση της Φέγενορντ με τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική της League Phase του…
Η Εκκλησία μας τιμά σήμερα, Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2025, τη μνήμη σημαντικών Αγίων. Ιδιαίτερη τιμή…
Σοβαρές σκιές πέφτουν στη νυχτερινή διασκέδαση στο Γκάζι μετά τον αιφνίδιο θάνατο της 16χρονης μαθήτριας.…
Πως είναι και τι κάνει σήμερα ο τότε 10χρονος Τζαννής Πολυκανδριώτης, που σώθηκε στον σεισμό…
Η απίστευτη ιστορία πίσω από την πίτσα Domino's και το μυστικό στη ζύμη που την…