Για την παρασκευή των σαρδελών με κάππαρη, μουστάρδα και κρασί, πρώτα ξεπλένουμε καλά τα φιλέτα των σαρδελών, τα αλατίζουμε και τα τοποθετούμε ομοιόμορφα σε μια ευρεία κατσαρόλα.
Σε μια τηγανίτα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για περίπου 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
Προσθέτουμε την κάππαρη και ανακατεύουμε για άλλο 1 λεπτό.
Σβήνουμε με το λευκό κρασί, αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τη μουστάρδα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ανακατεύουμε και αφαιρούμε από τη φωτιά, αδειάζοντας τη σάλτσα πάνω στις σαρδέλες.
Μαγειρεύουμε σε ισχυρή φωτιά, για περίπου 6 – 7 λεπτά, μέχρι να ψηθούν τα ψάρια.
Τέλος, προσθέτουμε τον μαϊντανό και το σχοινόπρασο και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Πανικός στο ΣΚΑΙ: Έτοιμος για αποφάσεις ο Αλαφούζος! Οι δραματικές εξελίξεις, τα αποκαρδιωτικά αποτελέσματα και…
Θρίλερ: Απήγαγε άγνωστη γυναίκα και την πήγε σε εκκλησία να παντρευτούν! Ο απίστευτος εφιάλτης που…
Ανήλικοι «κυνηγοί» παιδόφιλων ξυλοκόπησαν άγρια αστυνομικό! Οι σοκαριστικές συνομιλίες του αστυνομικού την 15χρονη κοπέλα Ανήλικοι…
Θρίλερ: Ξύπνησε σε χειρουργείο πριν αφαιρέσουν την καρδιά του! Τον κήρυξαν εγκεφαλικά νεκρό και ζήτησαν…
Κόλλησε τσίχλα σε ρούχο σας; Απίθανοι τρόποι για να την βγάλετε Κόλλησε τσίχλα σε ρούχο…
Απατεώνες στο διαδίκτυο έχουν στήσει παγίδα, προσποιούμενοι ότι είναι εκπρόσωποι μιας συγκεκριμένης ευρωπαϊκής αρχής. Επίσης,…