ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ασυγκράτητη η Μαρία Σολωμού: Με τέσσερις άνδρες συγχρόνως η ηθοποιός! (Βίντεο)

«Δεν πιστεύω στη μονογαμία...»

Στο νέο podcast της, η Μαρία Σολωμού ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για την ερωτική ζωή της, κάνοντας αποκαλύψεις που μας άφησαν άφωνους. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην εμπλοκή της σε μια πολυγαμική σχέση. Ένα απόσπασμα των δηλώσεών της παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ, δημιουργώντας ένα κύμα αντιδράσεων και συζητήσεων.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε… «Δεν ξέρω αν θα πήγαινα για ψυχοθεραπεία. Έκανα 12 χρόνια και το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε. Σε διάφορες φάσεις της ζωής μου είχα την ανάγκη να έχω 3 – 4 συντρόφους».

«Προτιμώ να με πληγώνουν παρά να πληγωθώ εγώ»

Στην συνέχεια έκανε κάποιες αποκαλύψεις που ακούμε πρώτη φορά… «Δεν ήταν έτσι η ζωή μου και σίγουρα, δεν θα μπορούσα να είμαι για πολύ με 3-4 συντρόφους, γιατί πρώτα από όλα θα κουραζόμουν εγώ με αυτό το θέατρο. Προτιμώ να με πληγώνουν παρά να πληγωθώ εγώ. Δεν το αντέχει ο εγωισμός μου το να πιαστώ».

Η Μαρία Σολωμού, όπως είπε, δεν θέλει να βρεθεί να απολογηθεί σε κανένα για τις επιλογές της. «Σκασίλα μου, αν θα χάσω τον άνθρωπο», είπε στο podcast της για να συμπληρώσει… «Απλά δεν μπορώ να φταίω. Πάντα έχω δίκιο. Δεν μπορεί να έρθει κάποιος να μου πει “ορίστε κυρία μου, μας κορόιδεψες” και να μην έχω κάτι να πω. Εκεί θέλω να πεθάνω. Μια φορά, που παραλίγο να με πιάσουν, νόμιζα ότι θα πεθάνω. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, αναλυτικά, τις «πικάντικες» αποκαλύψεις από τη Μαρία Σολωμού

Related Articles

Back to top button