ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Μακελειό στη Γλυφάδα – Ελ Μπουράι: Αυτός είναι ο Αιγύπτιος που αιματοκύλησε την οικογένεια Καρνέση (Φωτο)

«Ήταν άνθρωπος της οικογένειας...»

Μακελειό στη Γλυφάδα – Ελ Μπουράι: Αυτός είναι ο Αιγύπτιος δράστης που αιματοκύλησε την οικογένεια Καρνέση μέσα στο κτήριο της ναυτιλιακής της.

Ο άνδρας που παρακολούθησε με τρόμο ολόκληρη η Ελλάδα, φέροντας τον θάνατο στα γραφεία μιας από τις κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες στη Γλυφάδα, είναι ο 76χρονος Αριστείδης Ελ Μπουράι, όπως αποτυπώνεται στην επόμενη φωτογραφία.

Ήταν άνθρωπος της οικογένειας

Εργαζόταν επί 36 ολόκληρα χρόνια στην υπηρεσία της οικογένειας Καρνέση, ωστόσο, έγινε γνωστός για την αποτρόπαιη πράξη της δολοφονίας της Μαρίας Καρνέση, του συζύγου της Αντώνη Βλασσάκη, και του ήρωα καπετάνιου Ηλία Κουκουλάρη, ο οποίος επιχείρησε να τους προστατέψει από την τραγική μοίρα που τους επιφύλαξε ο δράστης.

«Ήταν δικός τους, της οικογένειας άνθρωπος. Τον είχε βαφτίσει η μάνα των γυναικών (της οικογένειας Καρνέση)» λέει ένας πρώην εργαζόμενος της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, όπου το πρωί της Δευτέρας ένας 70χρονος με καταγωγή από την Αίγυπτο, εξαπέλυσε ένοπλη επίθεση, σκότωσε τρεις εργαζόμενους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

«Τον Άρη (δράστη) πως δεν τον ξέρω; Λίγο έλειψε να δώσω και αίμα για τον Άρη. Ήταν άνθρωπός τους, έμπιστός του. Έπεσα από τα σύννεφα και όταν μου το είπε φίλος μου ‘’ότι ένας Αιγύπτιος… ’’Ξέρω πως Αιγύπτιους ναυτικούς δεν είχαν μέσα. Λέω, να δεις που είναι ο Άρης. Ήταν δικός τους, της οικογένειας άνθρωπος. Ήταν ο άνθρωπός τους στους Πεταλιούς. Έχουν ένα νησί. Εγώ, όσο τον γνώριζα ήταν καλό παιδί, πολύ καλό παιδί μάλιστα. Τον είχε βαφτίσει μάλιστα η μάνα των γυναικών (της οικογένειας Καρνέση)» λέει ο πρώην εργαζόμενος, μιλώντας στο Live News.

Related Articles

Back to top button