Απολαύστε μια αυθεντική ιταλική συνταγή ζυμαρικών που θα σας ενθουσιάσει.
Αρχικά βράστε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
Στη συνέχεια σουρώστε τα ζυμαρικά και ραντίστε τα με λίγο ελαιόλαδο, για να μην κολλήσουν μεταξύ τους.
Σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι, ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε το κοτόπουλο, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.
Έπειτα προσθέστε το βούτυρο, το σκόρδο, το γάλα και την κρέμα γάλακτος, ανακατεύοντας καλά.
Ωστόσο αφήστε τη σάλτσα να σιγοβράσει για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να δέσει και να αποκτήσει κρεμώδη υφή.
Προσθέστε τα ζυμαρικά στο τηγάνι και ανακατέψτε απαλά, για να ενσωματωθούν με τη σάλτσα.
Μετά αποσύρετε το τηγάνι από την εστία, προσθέστε την τριμμένη παρμεζάνα και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, και ανακατέψτε.
Σερβίρετε τα ζυμαρικά ζεστά, γαρνίροντας με επιπλέον παρμεζάνα και μαϊντανό, αν επιθυμείτε.
Επίσης για πιο πλούσια γεύση, μπορείτε να προσθέσετε λίγο λευκό κρασί στη σάλτσα.
Αν δεν έχετε παρμεζάνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλο σκληρό τυρί, όπως πεκορίνο ή γραβιέρα.
Επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε στη σάλτσα λαχανικά της αρεσκείας σας, όπως μανιτάρια, πιπεριές ή σπανάκι.
Ωστόσο για πιο πικάντικη γεύση, μπορείτε να προσθέσετε λίγο μπούκοβο ή τσίλι.
Καλή όρεξη!
Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη δύο νεαρών, ηλικίας 27 και 19 ετών, για τη μεγάλη…
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης του membership CLUB 1908 για την…
Η Χίος ζει ένα δράμα, με τη μεγάλη πυρκαγιά να έχει αφήσει πίσω της εικόνες…
Οι μεγάλες πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε πολλές…
Ο εφιάλτης της επιδημίας χολέρας προστίθεται στις ήδη τραγικές συνθήκες που επικρατούν στο Σουδάν. Τουλάχιστον…
Ο Παναθηναϊκός προχωρά δυναμικά στην προσπάθεια για την απόκτηση του Νταβίντε Καλάμπρια, του 28χρονου δεξιού…