Απολαύστε μια αυθεντική ιταλική συνταγή ζυμαρικών που θα σας ενθουσιάσει.
Αρχικά βράστε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
Στη συνέχεια σουρώστε τα ζυμαρικά και ραντίστε τα με λίγο ελαιόλαδο, για να μην κολλήσουν μεταξύ τους.
Σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι, ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε το κοτόπουλο, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.
Έπειτα προσθέστε το βούτυρο, το σκόρδο, το γάλα και την κρέμα γάλακτος, ανακατεύοντας καλά.
Ωστόσο αφήστε τη σάλτσα να σιγοβράσει για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να δέσει και να αποκτήσει κρεμώδη υφή.
Προσθέστε τα ζυμαρικά στο τηγάνι και ανακατέψτε απαλά, για να ενσωματωθούν με τη σάλτσα.
Μετά αποσύρετε το τηγάνι από την εστία, προσθέστε την τριμμένη παρμεζάνα και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, και ανακατέψτε.
Σερβίρετε τα ζυμαρικά ζεστά, γαρνίροντας με επιπλέον παρμεζάνα και μαϊντανό, αν επιθυμείτε.
Επίσης για πιο πλούσια γεύση, μπορείτε να προσθέσετε λίγο λευκό κρασί στη σάλτσα.
Αν δεν έχετε παρμεζάνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλο σκληρό τυρί, όπως πεκορίνο ή γραβιέρα.
Επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε στη σάλτσα λαχανικά της αρεσκείας σας, όπως μανιτάρια, πιπεριές ή σπανάκι.
Ωστόσο για πιο πικάντικη γεύση, μπορείτε να προσθέσετε λίγο μπούκοβο ή τσίλι.
Καλή όρεξη!
Ένα κτίριο με ιστορία άνω των δύο αιώνων φύλαγε καλά κρυμμένα μυστικά. Tα οποία ήρθαν…
Ο Πέτρος Κωστόπουλος άνοιξε το κεφάλαιο της απιστίας σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκαλύπτοντας ότι στο…
Περίπου 25.000 συνταξιούχοι που ήταν ασφαλισμένοι στον πρώην ΟΑΕΕ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν…
Τον τελευταίο καιρό, έχουν υπάρξει αναφορές για την εμφάνιση διαφόρων ειδών καρχαριών σε θαλάσσιες περιοχές…
Μαφιόζικη εκτέλεση στο Χαλάνδρι: Ποιόν σκότωσαν; «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον τελευταίο «μεγάλο» της Greek Mafia…
Ποιά γνωστή εφοπλίστρια άφησε πλούτη και καράβια και έγινε μοναχή; Το άγνωστο δράμα και το…