Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή είναι η πιο διάσημη Ελληνίδα στο Only Fans: «Κάνω τα πάντα και βγάζω 10.000 ευρώ τον μήνα!»

Οι πιπεράτες αποκαλύψεις της

Χορηγούμενο

Το Only Fans έχει γίνει ευρέως γνωστό αφού τα χρήματα που βγάζει ο κάθε χρήστης είναι πάρα πολλά και χωρίς να καταβάλει κάποιο ιδιαίτερο κόπο.

Αρκετοί είναι εκείνοι που δημιουργούν λογαριασμό, ανεβάζουν σέξι φωτογραφίες και βίντεο επί πληρωμή προκειμένου να «γεμίσει» πανεύκολα η τσέπη τους.

Οι στατιστικές του Only Fans τής δίνουν την πρώτη θέση στη δημιουργία περιεχομένου, παρότι η ίδια δεν έχει ως αποκλειστική ασχολία της το Only Fans αλλά ασχολείται επιχειρηματικά και με το μάρκετινγκ.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν, όπως λέει, μήνες που τα κέρδη είναι μυθικά, ακόμα και 10.000 ευρώ τον μήνα από τη δημοφιλή πλατφόρμα.

«Μπορώ να κάνω τα πάντα!»

«Μπορώ να κάνω τα πάντα. Και δεινόσαυρος έχω ντυθεί, ο καθένας με ό,τι θέλει ερεθίζεται. Βγάζω αρκετά για να ζω αξιοπρεπώς. Κάποιους μήνες μπορεί να είναι πενταψήφιο.

Ο χαμός του Only Fans τραβάει σαν το μέλι τα κορίτσια που βλέπουν έναν τρόπο να βγάλουν εύκολα και γρήγορα χρήματα. Τα μεγαλύτερα mainstream έντυπα κατακλύζονται από τέτοιες ιστορίες.

Το όνειρο για μια καλύτερη ζωή

«Πριν δημιουργήσει ένα από τα πιο επιτυχημένα OnlyFans προφίλ στην Ελλάδα, τη συνδρομητική πλατφόρμα που επιτρέπει το σεξουαλικό περιεχόμενο, η Εύα, 28 ετών σήμερα, θήτευε στη διαφήμιση. Με σπουδές στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία, εργαζόταν 12ωρα για 600 – 700 ευρώ. Η Εύα δεν αυτοπροσδιορίζεται ως σεξεργαζόμενη. ‘Πίξελ πουλάω, όχι το σώμα μου’, λέει».

Η πλατφόρμα έχει, όπως φαίνεται, χώρο και πελάτες για όλους. Κάθε κορίτσι έχει το κορμί της με της ιδιαιτερότητές του. Και το κοινό του, με τα γούστα του και τη φιλοσοφία του, που του καθορίζει την πορεία του. Κάθε κορίτσι διαχειρίζεται και τα τρία όπως νομίζει και πορεύεται όπως καταλαβαίνει.

«Γελάω με το τι θα πει ο κόσμος. Πόσο θα ζήσω; Μετά, ούτε που θα με θυμάται κανένας. Εγώ θα μου εξασφαλίσω μια καλή ζωή, όχι αυτός που θα με κρίνει. Όταν συνειδητοποίησα ότι θα δουλεύω 9 – 5 κάθε μέρα και θα ανοιγοκλείσω τα μάτια και θα έχω βγει στη σύνταξη, τρόμαξα», εξήγησε.

Υπάρχουν, ωστόσο, και γυναίκες που δεν επιθυμούν να εκτεθούν τόσο. Οπότε επιλέγουν να μην φαίνεται το πρόσωπό τους και αξιοποιούν τα φετίχ ορισμένων αντρών, όπως για παράδειγμα τις πατούσες.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button