ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαμός στο Survivor All Star: «Τους έπιασαν καβάλα!»

Τα τελευταία 24ωρα η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων, λόγω των κρυφών τους συναντήσεων στη ζούγκλα του Survivor All Star, αλλά όχι μόνο αυτό!

Η Καρολίνα μπαίνοντας στο παιχνίδι είχε σχέση με τον Μπο, ενώ ο Μάριος Πρίαμος με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Η αποχώρηση της παίκτριας των Μπλε και το παράνομο ειδύλλιό της με τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας συζητήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό». Με την πρώην παίκτρια του Survivor, Eλισάβετ Σπανού να συμμετέχει κι εκείνη στο πάνελ.

«Μιλάμε για κακοσκηνοθετημένη ταινία; Τι κακοσκηνοθετημένη ταινία; Την πίεσε κανείς την Καρολίνα να πάει στην καλύβα; Μόνη της πήγε η κοπέλα», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τότε, τον λόγο πήρε η Ελισάβετ Σπανού. Η οποία δήλωσε: «Τι κακοστημένη ταινία; Πάμε τώρα να καλύψουμε αυτά που δεν καλύπτονται. Βρεθήκανε καβάλα, ξεκάθαρα. Συγγνώμη, κιόλας που το λέω έτσι. Δεν τους ανάγκασε κανένας. Δεν θεωρώ ότι αυτό το πράγμα στήθηκε. Έγινε».

Τέλος, ο παρουσιαστής σημείωσε για την Καρολίνα: «Η κοπέλα τα είχε με τον Bo. Μπήκε μέσα τσιμπήθηκε με τον Πρίαμο. Τώρα δεν έχει ούτε τον Bo ούτε τον Πρίαμο».

Back to top button