ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Χαμός με την Καρολίνα Καλύβα: Όσα αποκάλυψε για τον ‘απαγορευμένο’ έρωτα με τον Μάριο Πρίαμο μέσα στο Survivor All Star!

Η Καρολίνα Καλύβα, μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, μιλάει, για πρώτη φορά, για το ‘αμαρτωλό’ ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης. 

Η Καρολίνα Καλύβα αποχώρησε από το Survivor All Star. Και παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ. Η εξομολόγηση της οποίας θα μεταδοθεί το πρωί της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου.

Οι αποκαλύψεις της Καρολίνας Καλύβα για τον ‘αμαρτωλό’ έρωτα με τον Μάριο Πρίαμο

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μίλησε για το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο. Μέσα από τους λογαριασμούς του ΣΚΑΪ στα social media κυκλοφορεί ένα πρώτο απόσπασμα με την Καρολίνα Καλύβα να σχολιάζει το φλερτ με τον Μάριο Πρίαμο. Ένας ακόμη λόγος που προκλήθηκε σάλος είναι ότι και η ίδια βρισκόταν σε σχέση με τον Μπο, εκτός ριάλιτι. Ενώ ο Μάριος Πρίαμος φέρεται να διατηρεί σχέση με τη γνωστή τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου. Η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες,  ετοιμάζεται κι αυτή να μπει στο ριάλιτι επβίωσης.

«Είναι κάποια πράγματα τα οποία σου έρχονται απρόσμενα, κάτι που δεν το περιμένεις, κάτι το οποίο έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη και με τον Μάριο. Τώρα δεν μπορώ να αναφέρω παραπάνω. Απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές δείκτες επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω», να λέει η Καρολίνα Καλύβα στη συνέντευξη που θα προβληθεί στο «Πρωινό μας».

Δείτε παρακάτω το αποκαλυπτικό βίντεο

Back to top button