Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη λαχταριστή γεύση των brownies.
Το σοκολατένιο γλύκισμα είναι τραγανό απέξω και ζουμερό μέσα, τόσο όσο πρέπει γλυκό και ιδανικό για τις στιγμές υπογλυκαιμίας.
Ωστόσο η σημερινή συνταγή είναι πανεύκολη και θα χρειαστούν μόνο 2 υλικά. Μέσα σε 15 λεπτά θα έχετε έτοιμα τα brownies και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.
Χορηγούμενο
Επίσης το σοκολατένιο γλύκισμα είναι τραγανό απέξω και ζουμερό μέσα. Τόσο όσο πρέπει γλυκό και ιδανικό για τις στιγμές υπογλυκαιμίας.
Η σημερινή συνταγή είναι πανεύκολη και θα χρειαστούν μόνο 2 υλικά. Μέσα σε 15 λεπτά θα έχετε έτοιμα τα brownies και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.
Υλικά
- 1 1/4 φλ. τσαγιού και 2 κ. σ. σοκολάτα ψιλοκομμένη
- 6 μεγάλα αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1/2 φλ. τσαγιού κομματάκια σοκολάτας (προαιρετικά)
Χορηγούμενο
Εκτέλεση
- Βήμα 1
Αρχικά προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώστε ένα ταψί με λαδόκολλα. - Βήμα 2
Στη συνέχεια λιώστε τη σοκολάτα σε ένα μπολ που είναι ασφαλές για φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί. Αφήστε την στην άκρη να κρυώσει ελαφρώς. - Βήμα 3
Επίσης βάλτε τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ και χτυπήστε καλά. Ανακατέψτε απαλά τη λιωμένη σοκολάτα μέχρι να έχετε ένα λείο μείγμα. Αν χρησιμοποιήσετε και κομματάκια σοκολάτας, ανακατέψτε τα στο τέλος. - Βήμα 4
Μετά μεταφέρετε το μείγμα στο ταψί και ψήστε το για 25 λεπτά. - Βήμα 5
Τέλος αφήστε τα brownies να κρυώσουν εντελώς πριν τα κόψετε σε φέτες.
Χορηγούμενο