1 lime κομμένο σε σφήνες ( κυδωνάτο )
4 κ.γ. κρυσταλλική ζάχατη ή 2 μεζούρες (κάθε μεζούρα είναι 25ml) σιρόπι ζαχαροκάλαμου
2 μεζούρες( κάθε μεζούρα είναι 50ml) Cachaça.
Βήμα 1
Συνθλίβεις το lime σε ένα ποτήρι με χοντρά τοιχώματα προκειμένου να πάρεις το χυμό και τα έλαιά του.
Βήμα 2
Προσθέτεις την Cachaça και την ζάχαρη ή το σιρόπι ζαχαροκάλαμου και ανακατεύεις μαζί με πάγο (συνήθως τριμμένο, αλλά για μια πιο αυθεντική εκδοχή, κανονικό).
Βήμα 3
Σερβίρεις με καλαμάκι και μερικές φέτες lime.
Το αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλας Τα όργια και τα ναρκωτικά που έγιναν μέσα στη βίλα…
Ο Σταμάτης Γονίδης ανακοίνωσε το τέλος... Η ξαφνική αποκάλυψη του τραγουδιστή σε live εμφάνιση που…
Με μια ιστορική συμφωνία, ο Παναθηναϊκός AKTOR και η Telekom ενώνουν τις δυνάμεις τους, με…
Επιστρέφει το Lake Party Trichonida με πολλές εκπλήξεις και ένα μοναδικό υπερθέαμα μέσα στη φύση...…
«Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες στο MyCoast για παραβάσεις στις παραλίες. Με τους πολίτες να αξιοποιούν…
Τι συμβαίνει στο Μεσολόγγι; Εμφανίστηκαν σταυροί από αλάτι στη λιμνοθάλασσα... Ένα συγκλονιστικό θέαμα και μια…