1 lime κομμένο σε σφήνες ( κυδωνάτο )
4 κ.γ. κρυσταλλική ζάχατη ή 2 μεζούρες (κάθε μεζούρα είναι 25ml) σιρόπι ζαχαροκάλαμου
2 μεζούρες( κάθε μεζούρα είναι 50ml) Cachaça.
Βήμα 1
Συνθλίβεις το lime σε ένα ποτήρι με χοντρά τοιχώματα προκειμένου να πάρεις το χυμό και τα έλαιά του.
Βήμα 2
Προσθέτεις την Cachaça και την ζάχαρη ή το σιρόπι ζαχαροκάλαμου και ανακατεύεις μαζί με πάγο (συνήθως τριμμένο, αλλά για μια πιο αυθεντική εκδοχή, κανονικό).
Βήμα 3
Σερβίρεις με καλαμάκι και μερικές φέτες lime.
Νεκρός 15χρονος από από εισαγωγή αέρα υψηλής πίεσης στον πρωκτό του μετά από βάναυση πράξη…
Παίζουν με τη φωτιά οι Τούρκοι: Καταγγέλλουν το Λιμενικό ότι άνοιξε πυρ κατά αλιευτικού και…
Ένταση και αναστάτωση στην Εφορία Βόλου όταν 31χρονος, επιζών του δυστυχήματος των Τεμπών, σε κατάσταση…
Ένας απολαυστικός Παναθηναϊκός AKTOR έκανε μια εμφάνιση-ξέσπασμα, επικρατώντας της Ντουμπάι με το επιβλητικό 103-82 στο…
Το Αγιορείτικο πρόσφορο με προζύμι με την πνευματική δύναμη πίσω από την παράδοση και η…
Σκληρή αντίδραση και απειλές από τη Μόσχα για τη συνεργασία Ελλάδας και Ουκρανίας στην παραγωγή…