Χορηγούμενο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαμός με εξοργισμένο πολίτη και τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Άσε με να περάσω ρε…» (βίντεο)

Αποδοκιμασίες και 'γαλλικά' στη Βαρβάκειο

Χορηγούμενο

Άγριες αποδοκιμασίες και πολλά ‘γαλλικά’ άκουσε το πρωί στην Βαρβάκειο Αγορά ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης από εξαγριωμένο πολίτη ο οποίος του «χάλασε» το επικοινωνιακό πάρτι.

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης, μαζί με τον Πρόεδρο του Σωματείου Ιχθυοπωλών Αθηνών της Βαρβάκειου, Βασίλη Σίμο, βρέθηκαν στην Κεντρική Ιχθυαγορά Αθηνών, προκειμένου να δουν τις τιμές και την κινητικότητα των προϊόντων.

Ωστόσο, τις δηλώσεις του κ. Σίμου διέκοψαν οι φωνές εξαγριωμένου πολίτη. Ο οποίος προσπαθούσε να περάσει και δεν μπορούσε εξ αιτίας των τηλεοπτικών συνεργείων, που είχαν κλείσει τον δρόμο.

«Ένα λεπτό, ένα λεπτό», φώναξε ο κ. Γεωργιάδης με τον πολίτη να απαντά:

«Ένα λεπτό; Ποιος είσαι ρε και μου λες ένα λεπτό. Αφήστε με να περάσω ρε! Που θα μου πεις εμένα… Δεν το κατάλαβα…».

Τελικά, ο Υπουργός Ανάπτυξης ζήτησε από τον κόσμο που εμπόδιζε τη διέλευση να ανοίξει για να περάσει.

Δείτε, παρακάτω, το σχετικό βίντεο

Αυτό ήταν μόνο η αφορμή. Η πραγματική αιτία της «έκρηξης» του πολίτη, είναι η ακρίβεια. Είναι η φτώχεια και η ανέχεια, η ανεργία και τα σκάνδαλα τα οποία, μάλιστα, πρέπει η ελληνική κοινωνία να υπομένει λόγω της διακυβέρνηση Μητσοτάκη.

Το να προσπαθείς να ψωνίσεις για το σαρακοστιανό τραπέζι και να μην αρκούν τα χρήματα είναι εξοργιστικό. και να ακούς, μάλιστα και τον υπουργό να λέει πως οι τιμές είναι… καλές, είναι κάτι που σε βγάζει εκτός εαυτού.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button