ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’ από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η απρόσμενη εγκυμοσύνη και οι αποκαλύψεις

Έριξε ‘βόμβα’ η Σταματίνα Τσιμτσιλή για μια απρόσμενη εγκυμοσύνη, που αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης 23/2, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν σε ποιον αναφέρεται και ταράζοντας τα νερά της ελληνικής showbiz.

Tο πρωί της Πέμπτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στη μυστήρια εγκυμοσύνη που ανακοίνωσε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στην εκπομπή της Happy Day

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως γνωρίζει για μια εγκυμοσύνη, που αν μαθευτεί, θα ταράξει τα νερά της ελληνικής showbiz.

Σήμερα, Πέμπτη 23/2 η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε ξανά στο συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας: «Τι έχω πάθει που είπα εχθές για αυτή την εγκυμοσύνη που ξέρω, γνωστοί και μη με παίρνουν και με ρωτάνε. Έχει πλάκα γιατί κάποιοι με παίρνουν και μου λένε είναι αυτός, είναι ο τάδε. Δεν μπορώ να πω ακόμα, σε 15 μέρες ας το πουν οι άνθρωποι. Δεν είμαστε κοντά σε γέννα».

Η εγκυμοσύνη που θα ταράξει τα νερά

Υπενθυμίζεται πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε δηλώσει: «Και εμείς έχουμε μια αξιοπρέπεια. Και εμείς μαθαίνουμε πράγματα που δεν τα δημοσιοποιούμε. Μπορεί να είμαστε δημοσιογράφοι, να θέλουμε νούμερα, να βγάζουμε αποκλειστικά, αλλά δεν είναι όλα στον βωμό της τηλεθέασης. Δηλαδή θέλω να πω, εγώ αυτή τη στιγμή ξέρω μια εγκυμοσύνη που είναι σε εξέλιξη. Που αν μαθευτεί θα ταράξει τα νερά, γιατί είναι μη αναμενόμενη. Ξέρω για χωρισμούς. Κάποια πράγματα αν δεν διασταυρωθούν, δεν τα λες».

Back to top button