Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαμός με γνωστή παρουσιάστρια: Έπεσε το φόρεμά της στον αέρα της εκπομπή! Όλα στη φόρα!

Χορηγούμενο

Χαμός με γνωστή παρουσιάστρια! Έπεσε το φόρεμά της, στον αέρα της εκπομπή και βγήκαν όλα στη φόρα! Προσπάθησαν να το… σώσουν με διάφορους τρόπους… Όμως ήταν αδύνατον! Και το πλάνο, άκρως αποκαλυπτικό. Πάντως, η ίδια δεν φάνηκε να πτοείται ιδιαίτερα…

Στο γνωστό και στην Ελλάδα σόου «Your Face Sounds Familiar» που στην Ιταλία φέρει τον τίτλο «Tale e Quale Show», η γνωστή παρουσιάστρια Βερόνικα Μάγια πριν μερικά χρόνια είχε κληρωθεί να μιμηθεί την Μαντόνα τραγουδώντας το κεφάτο τραγούδι της «Material girl» κι έγραψε ιστορία, καθώς… χάρισε ένα από τα πιο αποκαλυπτική ατυχήματα της παγκόσμιας τηλεόρασης!

Τα πυκνά,  ξανθά, μαλλιά υπήρχαν, το έντονο μακιγιάζ, επίσης, η ροζ τουαλέτα δε θα μπορούσε να λείπει. Και τα καλογυμνασμένα αγόρια στο πλευρό της ήταν απαραίτητο «αξεσουάρ», για να αναπαραστήσει η Ιταλίδα παρουσιάστρια το βίντεοκλιπ της θρυλικής Μαντόνα.

Βέβαια, το στοιχείο που έλειπε από -αυτό τουλάχιστον- το γνήσιο βίντεο της βασίλισσας της ποπ, ήταν το γυμνό… Καθώς η Μάγια σε μία από τις κινήσεις του χορευτικού αποκάλυψε το στήθος της δίχως να το αντιληφθεί. Συνέχισε, λοιπόν, τις φιγούρες της και το τραγούδι της. Οι χορευτές συνειδητοποίησαν ότι η Μάγια επιδείκνυε στη prime time ζώνη του κρατικού καναλιού της χώρας το μπούστο της. Και έτρεξαν να την προστατεύσουν ανοίγοντας το σακάκι της.

Παρότι η ίδια φρόντισε να ανεβάσει την ροζ τουαλέτα της, οι προσπάθειές της απέβησαν άκαρπες. Καθώς η βαρύτητα της έπαιξε και δεύτερο ύπουλο παιχνίδι, προσφέροντας στο κοινό μία ακόμη… αποκάλυψη. Στο πλευρό της έσπευσε ο παρουσιαστής Κάρλο Κόντι, ο οποίος με χιούμορ προσπάθησε να «μπαλώσει» το περιστατικό.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button