ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’: Η Βίκυ Κάβουρα σε κρυφή σχέση με κορυφαίο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ! (Φωτο)

‘Βόμβα’ στην showbiz: Με ποιόν κορυφαίο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ έχει ‘κρυφή’ σχέση η Βίκυ Κάβουρα;

Ο Γιώργος Τζαβέλλας παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, στην Κρήτη, το 2018, την Αθηνά Πικράκη, με την οποία έχει αποκτήσει ένα γιο. Όμως το περασμένο καλοκαίρι το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Και οι δυο τους βρίσκονται στα δικαστήρια για το διαζύγιο αλλά και για την επιμέλεια του παιδιού την οποία διεκδικεί ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας με την Αθηνά Πικράκη

Εδώ και μερικούς μήνες, ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή. Και είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Βίκυ Κάβουρα. Με την οποία γνωρίστηκαν στις αρχές του φθινοπώρου. Από τότε περνούν πολύ χρόνο μαζί, παρόλο που προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μαζί έκαναν κι ένα ταξίδι στην Ευρώπη. Και πιο συγκεκριμένα στην Αυστρία τον περασμένο Νοέμβριο. Και παρέα τους ήταν και ο φίλος και συμπαίκτης στην Εθνική Ομάδα του Γιώργου Τζαβέλλα, Τάσος Μπακασέτας με τη σύντροφό του Λία Αβραάμ.

Όσον αφορά στη Βίκυ Κάβουρα, πηγή από το περιβάλλον της δήλωσε στην εφημερίδα RealNews:
«Η Βίκυ τα τελευταία χρόνια προστατεύει την προσωπική της ζωή. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δει να της χρεώνουν σχέσεις που δεν ισχύουν στην πραγματικότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν επιθυμεί να μιλάει για τα προσωπικά της. Άλλωστε αυτό το διάστημα ετοιμάζει τη νέα ανοιξιάτικη σειρά ρούχων και είναι αφοσιωμένη σε αυτό»

Back to top button