Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’ για τη Ρούλα Κορομηλά: Στο φως η άγνωστη σχέση της με γνωστό ηθοποιό και πρωταγωνιστή του «Παρά Πέντε» (φωτο)

Χορηγούμενο

Η Ρούλα Κορομηλά είχε αρκετές ερωτικές περιπέτειες στην προσωπική της ζωή. Παντρεύτηκε δύο φορές και δημιούργησε αρκετές όμορφες σχέσεις. Ενώ, πριν από λίγα χρόνια, ‘συνελήφθη’ και με γνωστό Έλληνα ηθοποιό και πρωταγωνιστή του «Παρά Πέντε».

Συγκεκριμένα, το 2014 είχε στενές επαφές με τον γνωστό ηθοποιό και πρωταγωνιστή του «Παρά Πέντε» Αργύρη Αγγέλου. Οι δύο τους ήταν αχώριστα και η συχνότητα των κοινών τους εμφανίσεων γινόταν όλο και μεγαλύτερη.

Οι κοινές τους εμφανίσεις και η ‘εξομολόγηση’ του ηθοποιού

Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα, τους ‘συνέλαβε’ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, όπου μεταξύ άλλων, εμφανιζόταν και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Η σχέση του νεαρού ηθοποιού και της παρουσιάστριας δε μετρούσε πολύ καιρό, όμως είχαν γίνει κολλητοί.

Άλλωστε, ο Αργύρης Αγγέλου είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του: «Η Ρούλα Κορομηλά είναι ένας άνθρωπος γενναιόδωρος, που έχει μπει πολύ πρόσφατα στη ζωή μου και είμαι ευτυχής για αυτό. Το τι θα προκύψει στο μέλλον, θα το μάθουμε σε δεκαπέντε χρόνια. Μέχρι στιγμής, περνάω πολύ καλά μαζί της και παίρνω μαθήματα ζωής. Έχουμε έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας, γελάμε πολύ, μας αρέσει να βρισκόμαστε ή να μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο. Θέλω να συναναστρέφομαι με ανθρώπους χορτάτους από τη ζωή και η Ρούλα Κορομηλά, όπως και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου με την Άννα Παναγιωτοπούλου, ανήκουν σε αυτή την κατηγορία φίλων μου».

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button