ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’ από τη Βέφα Αλεξιάδου για τη Ρούλα Κορομηλά: «Μπράβο, γιατί είναι μεγάλη…»

Η αποκάλυψη και τα 'καρφιά'!

Έριξε ‘βόμβα’ η Βέφα Αλεξιάδου για την Κορομηλά! Η αγαπημένη μαγείρισσα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε για όλους και για όλα ρίχνοντας μία ‘βόμβα’, αλλά και πολλά ‘καρφιά’.

Η σιδηρά κυρία της κουζίνας μίλησε στη συνέντευξή της για την Ρούλα Κορομηλά, για τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε αλλά και για τις οικονομικές δυσκολίες.

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Βέφας Αλεξιάδου στο περιοδικό «Λοιπόν»

Οικονομικές δυσκολίες είχατε;

Όχι, τώρα έχω οικονομικές δυσκολίες. Εκατομμύρια τρέχανε. Πούλησα 4 εκατομμύρια βιβλία και είχα οικονομική άνεση.

Είχαν υπάρξει και αρκετά επικριτικά σχόλια για εσάς στην περίοδο του πένθους σας.

Πολλά, εκείνος ο Αρναούτογλου με είχε τρελάνει, που ντύνομαι και βάφομαι. Κανείς δεν πρέπει να φοράει μαύρα γιατί κοροϊδεύει. Σιγά να μην παραιτηθώ, δεν κατάλαβα. Ο πόνος είναι δικός μου και δεν θα τον κάνω σεργιάνι.

Σας συγκίνησε η Ελένη Μενεγάκη με όσα είπε όταν προλόγισε τη συνέντευξή σας;

Ναι και δικαιολόγησε πολύ ωραία τον «χωρισμό» μας. Η σχέση μας δεν ήταν μία φιλική σχέση, όμως, μου άρεσαν όλα όσα είπε. Γιατί αυτή είναι και η αλήθεια. Άλλαξε η διαδρομή μας και φυσικά απομακρύνεσαι όταν γίνει αυτό. Δεν είχα κανένα παράπονο. Δεν μαλώσαμε ποτέ.

Η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση πώς σας φάνηκε;

Δεν έχω ιδέα, δεν είδα κάτι, δεν βλέπω κάτι άλλο εκτός από ειδήσεις. Μπράβο, γιατί είναι μεγάλη η Ρούλα. Είναι 75 – 70 ετών, μπορεί και παραπάνω. Την αγαπώ την Ρούλα και από τις 3 παρουσιάστριες του «Καφέ» εκείνη δεν ήταν απλά μία παρουσιάστρια. Έκανε και άλλα πράγματα. Η Ελένη είχε το ίδιο στυλ που έχει και τώρα.

Back to top button