ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαμός στην Αιτωλοακαρνανία: Παπαδιά έπιασε στα πράσα τον παπά να την απατάει με ξανθιά καλλονή!

Τα ουρλιαχτά και το άγριο ξεμάλλιασμα!

Ο κακός χαμός με ασυγκράτητο παπά στην Αιτωλοακαρνανία! Τον έπιασε στα πράσα η παπαδιά, να την απατάει, με ξανθιά καλλονή, μέσα στο αυτοκίνητο! Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά, που τον έκανε τσακωτό να ερωτοτροπεί με τη συγκεκριμένη γυναίκα! Το τι έγινε; Δεν περιγράφεται!…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, ο 42χρονος παπάς είναι γνωστός για την αγάπη του στο γυναικείο φύλο και τον είχαν μεταθέσει σε άλλη κοινότητα επειδή είχε γίνει γνωστή η σχέση του με μια ξανθιά καλλονή, ιδιοκτήτρια περιπτέρου.

Η παπαδιά υποπτεύθηκε τον παράνομο δεσμό του άρχισε να τον παρακολουθεί. Η 35χρονη δεν πίστευε στα μάτια της όταν τον έπιασε να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με την ιδιοκτήτρια περιπτέρου. Η γυναίκα τους διέκοψε ουρλιάζοντας με τον παπά να προσπαθεί να την ηρεμήσει για να μην την ακούσουν.

Το δισ εξαμαρτειν

Η περιπτερού κρύφτηκε στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου, ενώ η παπαδιά όρμησε προς το μέρος της και την ξεμάλλιασε.

Οι φωνές ξεσήκωσαν τους χωριανούς και αμέσως τα νέα της απιστίας του παπά έκαναν τον γύρο του χωριού. Για τον λόγο αυτό, ο παπάς αποφάσισε να μετατεθεί σε άλλη κοινότητα. Ενώ η παπαδιά ηρέμησε και παρέμεινε στο πλευρό του. Ωστόσο, ο παπάς συνέχισε τις ερωτικές συναντήσεις με την περιπτερού. Και όπως φαίνεται η σύζυγός του δεν θα τον συγχωρέσει ξανά.

Back to top button